Kaj izbira kave pove o vašem stilu?

Sprejemanje odločitev je del našega vsakdana. Eni izmed prvih odločitev, s katerima se srečamo že zjutraj, sta, kaj obleči in kakšno kavo pripraviti. Pravijo, da izbira kave sovpada z dotičnim modnim stilom in da lahko že po modnem stilu prepoznamo, kakšno kavo pije. Najprej pa preveri, če prepoznaš sebe in svoje najljubše kofetarje.

 

Foto: IG @tendancehunter

 

Barcaffè Perfetto: pristaši trendi klasike

Ljubitelji Barcaffè Perfetto so odlični poznavalci trendov, ki jih znajo perfektno združiti s klasičnimi kosi. V njihovi omari ne manjka barv in vzorcev niti več črnih elegantnih kosov.

 

Kava z mlekom: ljubitelji udobja

Ljubiteljem te kave je na prvem mestu udobje. Sledijo in sprejemajo trende, a le do točke, kjer ni ogroženo njihovo udobje. V njihovi omari se nahaja veliko kosov, ki so »oversized«, kup šik trenirk in nekaj elastičnega jeansa.

 

Cappuccino: brezčasen stil

Njihova omara je polna oblek, ki se med seboj dopolnjujejo, njihov videz pa brezčasen. Ljubitelji kapučina so zelo radi urejeni, hkrati pa svoj videz pogosto obogatijo z bleščečim nakitom in modnimi torbicami.

 

Espresso: črna eleganca

Tisti, ki pijejo črno kavo, točno vedo, kaj želijo. In to se odraža tudi pri njihovem stilu. S svojim videzom se ne bojijo izstopati, s svojo eleganco pa pritegnejo oči mimoidočih. Od materialov jim je najbližje usnje, a zmeraj črno.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si