Kaj je skupnega Rebeki, Nataliji in Wernerju?

1-1

Dermasal je podjetje, ki ponuja kvalitetne izdelke in rešitve za zdravje vsakogar. Njihov slogan se glasi “Najboljše iz narave za vaše zdravje.” In to je tudi moto, ki mu v podjetju dosledno sledijo. Njihova proizvodnja se namreč izvaja pod strogim notranjim nadzorom ter preverjanjem. Sestavine so pred uporabo v proizvodnji podvržene analizam internega postopka RMQS (sistem za preverjanje kakovosti surovin), zato si upajo zagotoviti, da bodo njihove stranke prejele le najboljše produkte.

1-1-1
Rebeka Dremelj, Natalija Verboten in Werner so znani obrazi, ki so in še bodo preizkušali kvaliteto priznanih izdelkov Dermasal. Z nami bodo delili svoje izkušnje in nas razvajali s koristnimi informacijami ali zgolj  zabavnimi anekdotami. Poznate pregovor: SI, KAR JEŠ?  DERMASAL razvija, proizvaja in prodaja raznovrstne moderne in sodobne izdelke za lepoto in zdravje, ki jih proizvajajo glede na povpraševanje strank in so v skladu z evropskimi standardi prehranske in  lepotne industrije.

1-1-1-1In kaj  blagovna znamka Dermasal ponuja?
V repertoar svojih izdelkov so vključili številne produkte za nego kožeprehranska dopolnila in superhrano,  ki služijo zgolj kot podpora zdravju ali rešitev za marsikatero težavo. Med številnimi artikli se najdejo izdeleki, ki prečistijo, prebudijo in učinkovito razstrupijo telo – Detosal; izvleček borovnice – Borosal, ki pomaga pri preglavicah z utrujenimi, bolečimi in težkimi nogami, topilec maščob Fitosal, prehransko dopolnilo s popolno kombinacijo marin kolagena, MSM-ja in vitamina C, ki so poznani po svojih pozitivnih učinkih na lase, kožo ter nohte – Lasosal in prehransko dopolnilo v boju proti škodljivosti kajenja – Nicosal.
1-1-1-1-1-1

V pisani paleti artiklov se najde še marsikaj in to za vsakogar. Več o ponudbi in izdelkih na: www.dermasal.si

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si