Kaj je skupno večini znanih Slovencev?

rb

Odgovor je znan: Vsi obožujejo očala Ray-Ban! Prav zato jih je Optika Feniks na barvito jesensko popoldne povabila v središče Ljubljane na predstavitev nove kolekcije Ray-Ban očal jesen-zima 2016. Čisto svež dizajn, sodobni detajli in moderne variante leč so navduševale vse udeležence.

V novi ponudbi izstopajo tri glavne teme: okrogla oblika Ray-Ban Round, sijoče Ray-Ban Clubmaster ter dvojni mostiček Ray-Ban Gatsby. Za vse, ki ljubijo barve, pa je Ray-Ban predstavil tudi izredne leče Chromance.

rb1

Da je Ray-Ban blagovna znamka, ki ne samo, da ima bogato tradicijo, temveč v svoji zgodbi uteleša tudi ekskluzivnost, lepoto in estetsko dovršenost, pritrjujejo tudi številna znana imena, ki se v javnosti nemalokrat predstavljajo prav z očali Ray-Ban in tudi danes so na kostanjevem pikniku bila z nami: Tomi Meglič, Nuška Drašček, Nuša Derenda, Rok Golob, Neisha, Rok Ferengja, Natalija Verboten, Jernej Kuntner, Ana Dolinar, Samuel Lucas, Nermin Puškar in Matjaž Jelen, …

rb2

Optika Feliks je z novo kolekcijo očal Ray-Ban očarala in prepričala vse obiskovalce. V trgovini je predstavljen ogromen nabor različnih očal Ray-Ban, s katerimi želijo zadovoljiti tudi najzahtevnejše kupce oziroma njihove želje in potrebe. Blagovna znamka Ray-Ban je prava izbira za vsakogar, saj jo zaznamujejo: drznost, avtentičnost, kakovost in funkcionalnost, brezčasnost, kultni status ter zgodovina in dediščina. Znamka v vsakem pogledu skrbi za zadovoljstvo in zaupanje kupcev.

Foto: Marko Delbello Ocepek

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri