Kaj je skupno večini znanih Slovencev?

rb

Odgovor je znan: Vsi obožujejo očala Ray-Ban! Prav zato jih je Optika Feniks na barvito jesensko popoldne povabila v središče Ljubljane na predstavitev nove kolekcije Ray-Ban očal jesen-zima 2016. Čisto svež dizajn, sodobni detajli in moderne variante leč so navduševale vse udeležence.

V novi ponudbi izstopajo tri glavne teme: okrogla oblika Ray-Ban Round, sijoče Ray-Ban Clubmaster ter dvojni mostiček Ray-Ban Gatsby. Za vse, ki ljubijo barve, pa je Ray-Ban predstavil tudi izredne leče Chromance.

rb1

Da je Ray-Ban blagovna znamka, ki ne samo, da ima bogato tradicijo, temveč v svoji zgodbi uteleša tudi ekskluzivnost, lepoto in estetsko dovršenost, pritrjujejo tudi številna znana imena, ki se v javnosti nemalokrat predstavljajo prav z očali Ray-Ban in tudi danes so na kostanjevem pikniku bila z nami: Tomi Meglič, Nuška Drašček, Nuša Derenda, Rok Golob, Neisha, Rok Ferengja, Natalija Verboten, Jernej Kuntner, Ana Dolinar, Samuel Lucas, Nermin Puškar in Matjaž Jelen, …

rb2

Optika Feliks je z novo kolekcijo očal Ray-Ban očarala in prepričala vse obiskovalce. V trgovini je predstavljen ogromen nabor različnih očal Ray-Ban, s katerimi želijo zadovoljiti tudi najzahtevnejše kupce oziroma njihove želje in potrebe. Blagovna znamka Ray-Ban je prava izbira za vsakogar, saj jo zaznamujejo: drznost, avtentičnost, kakovost in funkcionalnost, brezčasnost, kultni status ter zgodovina in dediščina. Znamka v vsakem pogledu skrbi za zadovoljstvo in zaupanje kupcev.

Foto: Marko Delbello Ocepek

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si