Kaj lahko za vašo kožo naredi dober serum?

  1. Pomaga uravnavati mikrobiom kože

Probiotične in prebiotične frakcije pomagajo pri ustvarjanju ustreznega okolja za mikroorganizme, prisotne na koži.

  1. Dobre vlažilne sposobnosti

Takšno moč ima hialuronska kislina, zato je ena najpomembnejših sestavin vaše vsakodnevne nege, ki kožo napolni in jo naredi prožno.

  1. Vsebuje naj antioksidante za svežino in bleščeč videz kože

Najpomembnejši antioksidant je vitamin C, zato preverite, ali ga vaš najljubši serum res vsebuje.

Lancôme Advanced Génifique – zakaj mu rečemo ‘genij’ za lepo in mladostno polt?

Ključnega pomena za zaščito kože in njeno sposobnost obnove so pro- in prebiotične frakcije, ki delujejo na mikrobiom kože. Poleg tega serum vsebuje znatne količine hialuronske kisline, najpomembnejšega vlažilca, ter vitamin C, ki ji podari zdrav in sijoč videz.

 

Že po prvi uporabljeni steklenički seruma Advanced Génifique koža ponovno pridobi sposobnost hitrejše obnove in je videti mlajša. Klinični preizkusi so pokazali, da izdelek uspešno deluje na  gube, tanke linije, povešeno kožo, poveča se čvrstost, prožnost, sijaj, koža pa je bolj gladka in enotna. Serum je ustvarjen za ženske vseh starosti in vse tipe kože. Dermatološko testiran in primeren tudi za uporabo pri občutljivi koži.

 

 

Objavite svojo recenzijo:
V kolikor svoje recenzije ne bi mogli uspešno oddati oziroma vam ne prikazuje spodnjih komentarjev, pomeni, da niste prijavljeni v Facebook. Zaradi varovanja osebnih podatkov nova zakonodaja namreč zahteva, da se najprej prijavite v svoj Facebook račun.
Hvala!

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si