Kaj ne sme manjkati v vaši torbi za na plažo?

Poletje je čas dopustov, sproščanja in uživanja na plažah, ob jezerih ali rekah. Da ne boste na plažo pozabile vzeti najbolj nujnih stvari, smo za vas naredili kratek seznam tistih, brez katerih na res ne gre.

Brisača: Če ste modne navdušenke, boste letos na plaži poležavale na okrogli brisači, ali pa jo bodo krasili motivi kaktusov ali flamingov, ki so letos najbolj trendi. Poskrbite, da bo dovolj velika, pod njo pa lahko pogrnete tudi debelejšo podlogo, da vam bo bolj udobno.

Sončna krema in očala: Poskrbite za zaščito pred soncem s kremo z dovolj visokim zaščitnim faktorjem in kakovostnimi sončnimi očali. Na plažo se odpravite dopoldne in popoldne, v najmočnejši pripeki pa se skrijte v senco. Kljub temu pa uporabljajte kremo z SPF-om tudi v senci, da ne boste imele nepotrebnih in neprijetnih opeklin. Grazia priporoča linijo SUN CARE Kozmetike Afrodita z omamnim vonjem kokosa.

Voda: V vročini se naše telo bolj poti in s tem izgublja vodo, zato je dobro, da ste še toliko bolj pozorne na dovolj velik vnos tekočin. Priporočamo mineralno vodo Magnesia, saj telesu ne zagotovi le tekočine, temveč tudi vrsto koristnih mineralov.

Klobuk: Slamnik s širokimi krajci bo še dodatno zaščitil najbolj občutljive dele telesa – obraz in ramena. Poleg tega, da je klobuk zelo funkcionalen, pa je lahko tudi moden – izberite takšnega, ki bo dal piko na i vašim kopalkam. Letos so velik trend klobuki z napisi!

Zara 17,95 eur

Knjige, revije in križanke: Nič ni bolj prijetnega kot zleknjen v senci brati zanimivo knjigo, revijo ali pa reševati križanke in sudoku. V torbo za plažo naj tako roma roman, ki ste si ga že dolgo želele prebrati, pa niste imele časa, priljubljena modna ali trač revija, lahko pa tudi kar oboje. Grazia priporoča – GRAZIO! 😀

Foto: PR, Zara

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si