Kaj podariti ob dnevu žena?

roze-za-dan-zena-1-1200x660

Dan žena je čudovita priložnost, da ženskam v vašem življenju pokažete, koliko vam pomenijo. Če se ne morete odločiti, kaj bi izbrali za darilo, preberite, kaj vam predlagajo pri Oriflamu – Oni vedo, kaj ženske potrebujejo!

ZA OBSEDENE Z MANIKURO: Vsak ima prijateljico, za katero se zdi, da živi v salonu za urejanje nohtov in s svojimi vedno urejenimi nohti to tudi potrjuje. Za dan žena ji podarite Orfilame The ONE dolgo obstojen lak za nohte v novih barvah. Navdušena bo!

30531_Jpeg

ZA TISTE, KI OBVLADAJO LIČENJE: Ali imate prijateljico, ki pozna vsako zvijačo ličenja ter obvlada risanje mačjih oči in vas vedno znova osupne? Podarite ji šminko po zadnji modi, The ONE 5-v-1 colour stylist, v drzni barvi. Narisalo ji bo nasmeh na obraz.

30672_Jpeg

ZA TISTE, KI OBOŽUJEJO CVETJE: Rože so vedno lepo darilo, vendar obstanejo le nekaj dni. Tokrat ji podarite obstojno cvetje, ki vedno lepo diši – parfum. Podarite ji našo očarljivo cvetno kompozicijo v novi dišavi Wonder Flower.

31300_Jpeg

ZA LJUBITELJICE NAKITA: Marilyn Monroe je pela, da so diamanti dekletovi najboljši prijatelji in težko se ne strinjamo s tem. Lesketajoči kamenčki vsakemu videzu dodajo glamur. Z Lupine setom uhanov in ogrlice s kamenčki v barvi sivke bo vsaka ženska elegantna.

29367_Jpeg

ZA TISTE, KI RADE SPREMINJAJO PRIČESKE: Nova barva, resice ali ombre? Nekatere ženske rade spreminjajo izgled s tem, da spreminjajo svojo pričesko. Vsekakor se bodo razveselile izdelka, ki bo pripravil lase na naslednjo spremembo. Za njih je HairX Restore Therapy maska za lase najboljša izbira!

26673_Jpeg

Foto: Oriflame

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri