Kaj podariti ob dnevu žena?

roze-za-dan-zena-1-1200x660

Dan žena je čudovita priložnost, da ženskam v vašem življenju pokažete, koliko vam pomenijo. Če se ne morete odločiti, kaj bi izbrali za darilo, preberite, kaj vam predlagajo pri Oriflamu – Oni vedo, kaj ženske potrebujejo!

ZA OBSEDENE Z MANIKURO: Vsak ima prijateljico, za katero se zdi, da živi v salonu za urejanje nohtov in s svojimi vedno urejenimi nohti to tudi potrjuje. Za dan žena ji podarite Orfilame The ONE dolgo obstojen lak za nohte v novih barvah. Navdušena bo!

30531_Jpeg

ZA TISTE, KI OBVLADAJO LIČENJE: Ali imate prijateljico, ki pozna vsako zvijačo ličenja ter obvlada risanje mačjih oči in vas vedno znova osupne? Podarite ji šminko po zadnji modi, The ONE 5-v-1 colour stylist, v drzni barvi. Narisalo ji bo nasmeh na obraz.

30672_Jpeg

ZA TISTE, KI OBOŽUJEJO CVETJE: Rože so vedno lepo darilo, vendar obstanejo le nekaj dni. Tokrat ji podarite obstojno cvetje, ki vedno lepo diši – parfum. Podarite ji našo očarljivo cvetno kompozicijo v novi dišavi Wonder Flower.

31300_Jpeg

ZA LJUBITELJICE NAKITA: Marilyn Monroe je pela, da so diamanti dekletovi najboljši prijatelji in težko se ne strinjamo s tem. Lesketajoči kamenčki vsakemu videzu dodajo glamur. Z Lupine setom uhanov in ogrlice s kamenčki v barvi sivke bo vsaka ženska elegantna.

29367_Jpeg

ZA TISTE, KI RADE SPREMINJAJO PRIČESKE: Nova barva, resice ali ombre? Nekatere ženske rade spreminjajo izgled s tem, da spreminjajo svojo pričesko. Vsekakor se bodo razveselile izdelka, ki bo pripravil lase na naslednjo spremembo. Za njih je HairX Restore Therapy maska za lase najboljša izbira!

26673_Jpeg

Foto: Oriflame

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si