Kaj podariti za dan žena

Pozornost, skrb, ljubezen in lepe besede, ki nam jih posvetijo vsak dan, so resnično neprecenljivi, zato imamo tudi uradno določen dan za obdarovanje žensk – 8. marec.

Čeprav je praznik izgubil politični priokus, še vedno predstavlja priložnost, da moški pokažejo svoje spoštovanje, hvaležnost in ljubezen do žensk, ki so prisotne v njihovem življenju. Zato svoje partnerice, sestre, mame in druge ženske, ki v vašem življenju igrajo pomembno vlogo, razveselite z majhnimi pozornostmi.

Podarjajmo iz srca
Najlepša darila so tista, ki jih podarimo iskreno, so edinstvena in brez velike naložbe ter imajo neprecenljivo vrednost. Potrudite se in ji izdelajte zapestnico ali ogrlico. Namesto partnerice skuhajte kosilo, pojdite po otroka v vrtec ali šolo ter opravite še kakšno drugo opravilo namesto nje. Nič ne bo narobe tudi, če ji sami pripravite kakšno okusno sladico. Mislimo, da s čokoladno ne morete zgrešiti.

Šopek rož
Nekateri menijo, da je to že kliše, vendar je klasika vedno najboljša rešitev. Bodite pozorni na to, da sta pomembni tudi vrsta in barva podarjene cvetlice. Rdeča vrtnica tako predstavlja globoko ljubezen in strast, nagelj simbolizira najtesnejše prijateljstvo, spoštovanje in spoznanje globine čustev, rumena barva cvetov predstavlja prijateljstvo, rožnata pa hvaležnost.

Okusni mehurčki
Če je ljubiteljica vrhunskih vin in penine, bo zagotovo vesela Penine Rosé iz Vinske kleti Zlati grič, dobitnice prestižnega Decanterjevega srebrnega priznanja. Očarala jo bo s svežino, nežnim iskrenjem mehurčkov in mladostnostjo. Zaradi poudarjene svežine in sadnosti jo bosta z veseljem spila kot aperitiv pred romantično večerjo.

Zanimivo čtivo
Knjiga je odlično darilo za vse ženske, ki uživajo v branju v popoldanskih urah s skodelico kave. Trg je poln bogate raznolikosti. Lahko izbirate med poezijo, ljubezenskimi romani, kratkimi zgodbami, eseji, fikcijo …

Parfum
Morda jo letos presenetite z njenim najljubšim parfumom. Če ne veste, kateri je, poskusite iz pogovora razbrati, katere vonje ima rada.

Razvajanje
Lahko ji privoščite terapijo v enem izmed lepotnih centrov, mogoče pa ji lahko rezervirate termin za savno, masažo ali ji podarite vstopnice za bazen. Odlična ideja je tudi set eteričnih olj in svečk, ki bodo poskrbele za sproščeno vzdušje v vašem domu.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si