Kaj potrebujete za popolni spomladanski oddih?

Prihajajo prvomajski prazniki in z njimi kar nekaj prostih dni. Vaša mini potovalka se bo kmalu napolnila za kakšen simpatičen izlet. Za vas smo pripravili seznam petih stvari, ki naj ne manjkajo v vaši izletniški torbi:

Udobna obutev za udoben korak: Za pomladanske izlete si izberite obutev, ki bo prepričala vaše noge. Čas, ki ga boste preživeli na prostem, z raziskovanjem prijetnih kotičkov, boste še bolj užili, če vam bo udobno. Ponudba ARA obutve je letošnjo pomlad izjemna, saj ponuja širok nabor čudovitih športnih copat, ki so oplemeniteni s številnimi dodatki – modnimi in tehnološko naprednimi.

Ara 69,95 eur

Prijetna oblačila, sončna očala, fotoaparat in lahen make-up: Ker na naših izletih radi posnamemo dobre fotografije za spomin, poskrbite, da bo vaša obleka udobna in hkrati všečna. Vsi radi pogledamo stare spomine in kljub udobju kakšne stare razvlečene majice, izberite takšno, da jo imate res radi. Lahen make-up bo povečal vašo samozavest na fotografijah! Če vam je fotoaparat odveč, vzemite s seboj telefon z dobro kamero!

Torbico, ki bo vaša sopotnica: Izberite nahrbtnik ali lahko torbo, ki bo ravno prav velika za vse, kar potrebujete. Naj se uskladi z vašim stilom. Pravo lahko najdete tudi v širokem naboru Ara kolekcije.

Foto: PR in Instagram

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si