Kaj v karanteni počne Brad Pitt (in s kom)?

Po tem, ko je nek ameriški tabloid nedavno napisal, da sta Brad Pitt in njegova nekdanja žena Jennifer Aniston že 22 dni skupaj v karanteni, smo že skoraj zaploskali. Ampak …

Na žalost je šlo za t.i. ‘fake news’ oziroma še eno lažno novico, saj je »Jennifer Aniston v samoizolaciji sama v svoji vili v Bel Airu,« pove vir blizu nje, medtem ko se je Brad Pitt zaklenil v svojo 1,7 milijona dolarjev vredno hišo na Los Felizu, predmestju Los Angelesa. Dva bazena, skateboard park in ogromen, razkošni vrt so le del njegove rezidence za ‘omejeno gibanje’ tega 56-letnega igralca, kadar svojega časa ne preživlja z otroki, ki živijo v neposredni bližini.

Skrivna gostja

Toda, obstaja še nekdo, ki naskrivaj prihaja v njegovo hišo. Vse glasnejše so govorice o nežnostih med njim in igralsko prijateljico, 30-letno Alijo Shawkat. Z zvezdnico iz serije Arrested Development se je začel družiti konec prejšnjega leta, pogosto so ju videvali na koncertih in večerjah, a razen tega, da ju druži ljubezen do kulture in umetnosti za javnost nista želela priznati. »Brad preprosto vedno tako deluje. Če mu je kakšna ženska všeč, želi najprej z njo stkati prijateljski odnos, se čustveno povezati z njo. Tako je bilo tudi z Jennifer in Angelino,« pove anonimni Bradov prijatelj. Ali bosta Alia in Brad iz karantene odšla kot par, bomo še videli. Brad, upamo da bo zveza vsaj manj turbolentna od prejšnje!

Foto: Getty, Splashnews, Instagram

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si