Kaj vaš najljubši modni dodatek razkriva o vas

Pravijo, da “obleka naredi človeka”. Ni pa samo obleka tista, ki okolici sporoča, kakšna oseba ste. O vas veliko povedo tudi modni dodatki, ki jih nosite.
V nadaljevanju preberite, kaj vaš najljubši modni dodatek razkriva o vas.

Vedno nosite “oversize” torbo
V vaši XXL torbi lahko nosite praktično vse. Glede na to, da obožujete “oversize” torbe, ste praktična oseba, ki je ne preseneti nobena situacija. Ste ženska, ki je vedno pripravljena na vse – na zmenek, na izredne razmere (vedno poskrbite, da imate s sabo vložke, robčke, dezodorant), na pustolovščino.


Ste velika ljubiteljica “statement” uhanov
Če obožujete takšno vrsto nakita, to pomeni samo eno: imate brezhiben okus za modo. Lahko ste ljubiteljica klasičnega sloga ali odštekanega videza, kar se tiče stila, izstopate, in zato vas okolica tudi ceni.


Ne morete se ločiti od očal z mačjim okvirjem
Ste velika oboževalka italijanskih div, kot sta Sophia Loren in Gina Lollobrigida, ki so nosile takšen model očal. Odlikujeta vas romantičnost in čustvenost, ob tem pa še ženstvenost in ravno pravšnji odmerek glamurja.


Vaš najljubši modni dodatek je diskretna, nežna ogrlica
Ste velika ljubiteljica mode in kot vsak modni poznavalec se zavedate, da je v svetu mode najpomembnejši detajl. Boljšega detajla od nežne ogrlice, ki na ženstven način dopolnjuje vaš styling, praktično ni. Prisegate na eleganco, čeprav tega na glas nikoli ne boste priznali.


Obožujete izstopajoče ovitke za mobilne telefone

Ste ekscentrična oseba, ki ne nosi ničesar klasičnega, ampak raje eksperimentira, ne samo, kar se tiče stylinga, ampak tudi na področju vašega življenjskega sloga. Tudi če vam nekdo reče, da vam nekaj ne pristaja, poslušate samo sebe.

Foto: Cover Images, instagram; vir: elle.rs

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si