Kako Bella Hadid skrbi za svojo fit postavo?

bella-dijeta1_840_472

Manekenko Bello Hadid je revija GQ poimenovala za model leta 2016, kar niti malo ne preseneča, saj praktično ni modne revije, na kateri se ne bi pojavila. Njeni sijoči koži in vitki postavi navklju, pa ne boste verjeli, da to dekle v resnici obožuje pizze, hamburgerje, pečen sir, pomfri in Coca Colo, ki si jih privošči vsaj enkrat na teden. Le pred pomembnimi snemanji in modnimi revijami se drži strogega jedilnika, v katerem ni prostora za grehe. Priznava, da so njene prehrambene navade pogosto krive za kak kilogramček preveč in da v osnovi ni vitka punca. Vsakodnevno uživa naravne zelene sokove, nikakor pa se ne more strogih diet držati dosledno in dolgo časa.

Pred snemanji in modnimi revijami je njen jedilnik videti takole: Zjutraj popije beljakovinski shake, dve uri za njim pa beljakovinsko ploščico. Za kosilo je kuhano zelenjavo ali juho z nemastnim mesom. Dve uri za kosilom ponovno poje proteinsko ploščico. Za večerjo je enake reči kot za kosilo – zelenjavo, juho in meso s polnozrnatimi sestavinami. Po večerji Bella za boljšo prebavo popije kapsule probiotika in magnezija.

bella-dijeta4_840_472

Bella v osnovi ne mara vadbe, a trenira redno in najraje ima kardio treninge. Rada teče, jaha, izvaja jogo in pilates ali pa se odpravi na dolge sprehode po New Yorku. Ne mara trenirati z osebnim trenerjem, saj ji to ruši samozavest, vsak dan pa lepa Bella ne glede na zaseden urnik sama nameni vsaj 15 minut kardio vajam.

Foto: Elle.com

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si