Kako do čvrste kože v samo 4 korakih?

Poletje se približuje z nezadržno hitrjostjo, zato svojim zdravim navadam čim prej dodajte tudi nego, ki bo zagotovila zdravo, gladko in čvrsto kožo. GRAZIA vam razkriva novost francoske znamke Caudalie, ki slovi po nesporni kakovosti svojih izdelkov – posebno linijo za nego kože in hujšanje Caudalie Vinosculpt.

Kot odgovor na problematiko kože brez tonusa so strokovnjaki francoske znamke Caudalie ustvarili Vinosculpt – inovativno negovalno linijo za telo, polno visoko kakovostnih naravnih sestavin in formulacij, ki v štirih korakih nudi enkratno, celostno rešitev za hujšanje in nego kože telesa. Rezultat sta čvrsta koža in povrnjen tonus, hkrati pa lahko izkusite edinstven trenutek dobrega počutja in se prepustite občutku Vinotherapie nege kar v udobju svojega doma.

Razvajajte svojo kožo z vrhunskimi naravnimi sestavinami

Kombinacija izbranih dragocenih naravnih sestavin, kot sta izvleček irisa, močna aktivna komponenta, znana po učvrstitvenih lastnostih, in polifenoli grozdnih pešk, ki ščitijo kožo pred prostimi radikali, bo poskrbela, da vaša koža postane opazno mehkejša, obnovljena in čvrsta. Za žametno nežnost pa bosta še dodatno poskrbela organsko karitejevo maslo iz pravične trgovine v Burkina Fasu kakor tudi olje grozdnih pešk iz Francije in Španije, ki je poznano po hranljivih in zaščitnih lastnostih.

Po 28-dnevni uporabi ena konfekcijska številka manj!

Caudalie linija Vinosculpt se usmerja na štiri točke na telesu: roke, prsni koš, trebuh in zadnjico, klinični rezultati na telesu pa so pokazali, da po redni 28-dnevni negovalni uporabi lahko pričakujete eno konfekcijsko številko manj. Klinična in dermatološka testiranja so pokazala še povečanje čvrstosti kože za 96 %, večji tonus kože za 91 %, pri 86 % primerih je bila koža bolj napeta, v 82 % pa je postava pridobila lepšo obliko. 

4 koraki hujšanja z linijo Caudalie Vinosculpt:

Krema Vinosculpt – učvrstite kožo vsako jutro

Nova lifting učvrstitvena krema za telo Vinosculpt je izdelek, ki združuje naravne sestavine, učinkovitost in užitek, hkrati pa vidno krepi in učvrsti kožo. Učvrstitvena krema za telo Vinosculpt deluje istočasno na štirih ključnih področjih telesa in obnavlja ter učvrsti kožo že po prvem mesecu uporabe. Kremo vsako jutro močno vmasirajte s krožnimi gibi. Koža bo zglajena in postava bo oblikovana, njena nelepljiva, puhasta tekstura omogoča globinsko nego telesa. Primerna je za vse tipe kože, od normalne do suhe, kot tudi za tisto najbolj občutljivo.

Piling za telo Cabernet – dva do trikrat na teden naredite piling

Piling za telo Cabernet je tipičen negovalni izdelek v Caudalie Vinotherapie Spa-ju. Izdelan je iz olja grozdnih pešk in šestih drenažnih esencialnih olj. Kožo pusti mehko in gladko, pripravljeno na nanos izdelka za oblikovanje postave.

Suho olje – ob večerih izboljšujte tonus

Suho olje je učinkovit koncentrat za oblikovanje postave, ki hkrati zmanjša pojav pomarančnega videza kože z aktivno drenažo. Vmasirajte olje v vlažno kožo s krožnimi gibi, v smeri proti srcu.

Drenažni čaj – drenaža s tremi čajnimi vrečkami na dan

Ustvarjen ekskluzivno za čajno sobo Vinotherapie Spa je Organski drenažni zeliščni čaj s certifikatom Ecocert učinkovit shujševalni izdelek, ki iz telesa izloča odvečno vodo in toksine.

In najlepša novica za konec: prav zdaj lahko sodelujete v nagradni igri na GRAZIA Slovenia Facebook strani in osvojite celotni paket!

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si