Kako do najbolj privlačne frizure kar doma?

moroccan_oil_cushnie_9-9-2017_305

Ženska modne hiše Cushnie Et Ochs bo spomladi 2017 kot diva iz 80-ih, kot ikonična Elvira Hancock iz filma Scarface, ki jo je upodobila Michelle Pfeiffer. Da bi kar najbolje dopolnil njen sofisticiran videz, je frizer Antonio Corral Calero z izdelki Moroccanoil oblikoval mehko padajočo, a bogato ženstveno frizuro, ki velja za eno najbolj zapeljivih frizur po mnenju večine moške populacije.

moroccan_oil_cushnie_9-9-2017_293

Ta videz, ki je včeraj navduševal na pisti newyorškega tedna mode, lahko dosežete tudi same v le nekaj korakih:

Na lase najprej nanesite Moroccanoil Treatment in Heat Styling Protection, s čimer boste ustvarili popolno nego in osnovo za nadaljnje oblikovanje las. Nato na lase nanesite Moroccanoil Thickening Lotion za polnost in volumen las. Lase razdelite na dva dela in jih posušite s sušilcem za lase Moroccanoil Tourmaline Ceramic Hair Dryer.

moroccan_oil_cushnie_9-9-2017_055

Ko bodo vaši lasje povsem suhi, uporabite kodralnik in z njim nakodrajte le sprednji del las. Sprednji val bo poudaril vaše ličnice. Uporabite glavnik, s katerim začešite lase nazaj do ušes na eni strani, na drugi pa koder povzdignite in poudarite val, ki naj bo najvišji na zunanji strani obrvi. Frizuro utrdite z Moroccanoil Luminous Hairspray Medium, ki bo lasem podaril sijaj.

moroccanoil

Foto: Cushnie et Ochs SS17

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si