Kako do popolnega naravnega volumna las?

NIVEA HAIR Volume_3

Kakorkoli premlevamo, ženske preprosto obožujejo naravno oblikovane lase z veliko volumna. Obožujejo občutek, da njihovi lasje svobodno padajo, a so košati in sijoči. Prav zato je mednarodna stilistka za znamko Nivea, Sally Brooks, pripravila 5 nasvetov, kako do popolnega volumna v laseh:

  • Bistvo volumna je, da so lasje usmerjeni stran od korenin. Če želite doseči volumen, las ne smete obtežiti s težkimi šamponi in balzami.
  • Lasje naj bodo lahki in pazite, da jih ne preobremenite z izdelki za oblikovanje.
  • Lase ob koreninah posušite s sušilnikom stran od glave, da jih privzdignete.
  • Pričesko učvrstite s peno, da bo obstojna dlje časa.
  • Uporabite izdelke za volumen, ki učvrstijo pričesko in hkrati negujejo vaše lase, kot je linija za oblikovanje las NIVEA Volume Care.

NIVEA HAIR Volume_2

Če želite imeti naravno, bujno pričesko, ne potrebujete veliko pripomočkov ali izdelkov, da bodo lasje videti lepi. Držite se osnovnih, da ustvarite modni neurejen videz. Za popoln videz preprosto uporabite NIVEA Volume Care peno za oblikovanje z negovalnim oljem makadamije, ki poskrbi za obstojnost in prožen volumen, ne da bi izsušila ali obtežila lase. Na lase ob koreninah nanesite malo pene in se osredotočite na sušenje tega predela – tukaj se namreč zadržuje največ vlage. Lasje bodo ob takšnem oblikovanju videti naravni in ohranili bodo svoje prožno gibanje.

NIVEA Volume Care pena za oblikovanjeNIVEA Volume Care lak za lase

Čeprav so naravne pričeske videti, kot bi pravkar vstali iz postelje, potrebujejo zaključni poudarek, da bodo ves dan videti lepe in sijoče. NIVEA Volume Care lak z negovalnim olje makadamije okrepi lase, jih zaščiti in, ker je izjemno močan, poskrbi za celodnevno obstojnost las, ki potrebujejo volumen. Je odličen izdelek za zaključno učvrstitev pričeske, potem ko dosežete želeni učinek. Ukroti neurejene štrleče lase in poskrbi za dvojni volumen, ne da bi izsušil lase. Lahko ga ponovno nanesete, preden se odpravite ven, da fiksirate pričesko za večerni dogodek. Lasem podari naravno lep in sijoč videz ter jim zagotavlja močno obstojnost in prožen dvojni volumen, ki traja ves dan, ne da bi jih izsušil.

NIVEA HAIR Volume_4

 

 

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si