Kako do sijoče žametne kože na obrazu?

homepage-maxi-blush-eng_330842

Pupa Milano predstavlja nežno obarvano in sijoče rdečilo za lica z žametnim učinkom LIKE A DOLL MAXI BLUSH. Popolna kombinacija prefinjene formule in odličen aplikator podarjata izdelku dovršeno možnost mešanja ter koži naraven, sijoč in enakomeren videz, ki traja ves dan!

Zmagovalno formulo rdečila predstavlja zadnja generacija praškov Soft-Focus Powders, ki vidno izboljša teksturo kože ter ji podarja čudovito gladek, žameten videz ves dan. Napredna formula, ki vsebuje mineralne pigmente, obogatene z riževimi delci in silikoni, koži ure in ure nudi popoln sijaj, svežino in resnično enakomeren brezhiben videz polti.  Tekstura rdečila je namreč mehka in lahka kot pero, rahlo pigmentirana in se popolnoma ujame z barvo polti. Dermatološko testiran izdelek ne vsebuje parabenov in posledično povzroča manj alergij.

img_3596-1024x722

Rdečilo v kompletu vsebuje praktičen in eleganten aplikator iz visoko kvalitetnih sintetičnih dlak, ki zagotavlja natančno doziranje in enostaven nanos. Na policah drogerij rdečilo Pupa Milano Like a Doll Maxi Blush najdete v osmih različnih odtenkih za ceno 20,94 eur.

Foto: PR

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si