Kako do sočnih pomladnih ustnic?

Rdeča kot jagoda, dišeča kot breskev, sladka kot češnja ali zapeljiva kot robidnica? Kakšna boš to pomlad? Medtem ko so se spomladanski popki že prebudili in se razvijajo v čudovite sadeže, je naloga vsake dame, da si na pomlad izbere svojo razvado za lepe in slastne negovane ustnice. Vsak tvoj poljub bo imel vonj in okus, ki si ga ne pozabi tako zlahka. To magičnost boš dosegla s slastnimi sadnimi vonji in okusi Labello Shine z ZF 10, ki bo v spomladanskih dneh nežno kožo na ustnicah zaščitil pred UVA- in UVB- žarki:

Labello Shine jagoda: Balzam Fruity Shine jagoda je sladek način, da ustnicam podarite kanček sijoče, jagodno rdeče barve, ki je z vsakim nanosom intenzivnejša, ter jih dolgotrajno navlažite, da postanejo mehke in gladke, kakršne privabljajo poljube. Razvajajte čute z zapeljivim, poletnim vonjem jagod. 

Labello Shine breskev: Razvaja vaše ustnice z vznemirljivo breskovo aromo in s sijočo barvo. Nežen koralni lesk poudari ustnice, medtem ko jih negovalna formula s tehnologijo Hydra IQ, z izbranimi finimi voski in bogatimi olji intenzivno neguje. Za moden, naraven videz in gladke ustnice, ki so videti čudovite in ki neizmerno privlačijo poljube. 

Labello Shine češnja: Odkrijte sočen vonj češnje in čudovit rdečkast sijaj z novim balzamom Labello Fruity Shine češnja. S sadnimi izvlečki in bleščečimi pigmenti vaše ustnice razvaja s sadnim vonjem in jih z nežnim rdečim obarvanjem ravno prav poudari. S tem balzam združuje dolgotrajno vlaženje in vznemirljiv sadni vonj. Ustnice naredi mehke in gladke.

Labello Shine brusnica: Najnovejši sadni balzam za ustnice Labello Blackberry Shine je sladek način, da svojim ustnicam podarite čudovito rdečo barvo robidnic in jih dolgotrajno navlažite za zapeljivo mehak in gladek videz. Robide so znane po tem, da imajo bujno rast. Prav tako bo balzam s svojim leskom in bleščečimi pigmenti bujno poudaril vaše ustnice. Balzam za ustnice Labello Blackberry Shine jih poudari z nežnim slojem prosojne barve zrelih robidnic, ki je z vsakim nanosom intenzivnejša, tako da odtenek brez problema prilagajate priložnosti.

Foto: Pinterest, PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si