Kako doseči, da se parfum na vaši koži ohrani ves dan?

Triki, ki jih še ne poznate

Se tudi vam dogaja, da vonj vašega najljubšega parfuma kmalu po nanosu izgubi svojo intenzivnost ali celo popolnoma izgine? Ne dvomite v kakovost dišave, kajti velikokrat je obstojnost vonja odvisna od stanja vaše kože, še pogosteje pa od napačnega nanašanja parfuma. GRAZIA predstavlja preproste trike, zaradi katerih boste v vonju svoje izbrane dišave uživale ves dan.

 

Stopite v dišeči oblak

Uporabljate nežnejše dišave, ki se ponašajo s cvetličnimi notami? V tem primeru parfum popršite predse ter stopite skozi dišeči oblak. Parfum se bo le tako lahko ujel v vaše lase in oblačila.

 

Foto: @diorbeautylovers

 

Parfumi ali toaletna vodica?

Tudi v kakovosti je ključ, zato je znano, da so parfumi obstojnejši od toaletnih vodic. Razlika med njimi je v tem, da imajo toaletne vodice nižjo koncentracijo čistih esenc dišave, zato se na koži obdržijo občutno manj časa. Kakovostni parfumi imajo praviloma višjo koncentracijo dišečih olj in vsebujejo bolj kakovostne sestavine, ki so razlog za daljšo obstojnost izdelka.

 

Foto: @diorbeautylovers

 

Nanos na toplejše predele telesa

Toplejši predeli so mesta, kjer lahko preverite srčni utrip, torej zapestje, pregib komolcev ali vrat (po strani ali za ušesi) in za koleni. Ko boste nanesli parfum na omenjena mesta, se bo vonj dišave lahko razvil do svoje popolnosti.

 

Foto: @diorbeautylovers

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si