Kako inovativni ste pri izbiri stajlinga za delo od doma?

Življenje nas je postavilo pred nove izzive. Tudi vsakodnevno delo od doma je eno izmed njih, sploh ko gre za modne navdušenke, kot smo urednice GRAZIE. Pa vse do ikon: Anne Wintour, Marca Jacobsa … In prav njiju smo našli na Instagram profilu @wfhfits.

Domača pisarna ne pomeni, da ste ves dan v pižami, ali pač? Umislite si lahko svileni kimono? In ne pozabite fotografije objaviti, tako boste dokumentirali trenutno stanje za vse čase.

Med trendsetterji, ki so nam (doslej) razkrivali ulične in poslovne stile, smo lahko opazili vse mogoče stajlinge: od pajkic za jogo, preko širokih poletnih oblek, do svilenega kimona. Iz tega lahko sklepamo, da so stajlingi za delo od doma približno tako individualni, kot ljudje, ki jih nosijo, in trenutno nadomeščajo ulični stil. Instagram profil @wfhfits je prepoznal trenutni fenomen – objave ljudi, ki se slikajo med delom doma, zato nanj re-postajo fotografije iz domačih pisarn z vsega sveta. Ob fotografijah dijakov, programerjev, so se znašle tudi fotografije glavne urednice Voguea Anne Wintour in modnega oblikovalca Marca Jacobsa.

 

Tako je videti Anna Wintour, odkar dela od doma

V petek je glavna urednica ameriškega Voguea, ki se sicer precej skriva pred javnostjo, na Instagram profilu Voguea objavila sliko sebe na domači zofi. »Kot ostali, sem se tudi sama morala soočiti z novo realnostjo zaradi pandemije koronavirusa. Odločila sem se ostati doma, kar na srce polagam tudi vam,« je sporočila sledilcem. Domači stil modne ikone? Udoben pleten pulover, šal in s ščepcem samoironije tudi zatemnjena sončna očala, brez katerih se nikoli ne pojavi v javnosti.

View this post on Instagram

Like so many of you, I have been adjusting to reality during the COVID-19 pandemic. Above all else, I have been doing one simple thing, and I urge everyone to do the same: I have been staying at home.⁣⁣ ⁣ There is no more important rule for all of us to follow. We must, right this moment, pledge to stay in our homes as much as we possibly can. There are, of course, health workers, emergency-response personnel, grocery store employees and others whose essential jobs we depend on. And they must go out to perform these life-saving tasks. For the rest of us, there is no debate or discussion. We must stay in our homes. That is the only way to slow the spread of the coronavirus, and to protect those who are most vulnerable to it. ⁣⁣ ⁣ So join me in a pledge that all of us at @voguemagazine are making today: #stayhome. There is no more valuable action you can take. We encourage you to share your own promise and comment below with a 🌹 to pledge to #stayhome too.⁣⁣ ⁣⁣ Thank you,⁣⁣ Anna Wintour

A post shared by Vogue (@voguemagazine) on

 

GRAZIA je nad nekaj stajligi resnično navdušena, tukaj je nekaj modnih favoritov: 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri