Kako inovativni ste pri izbiri stajlinga za delo od doma?

Življenje nas je postavilo pred nove izzive. Tudi vsakodnevno delo od doma je eno izmed njih, sploh ko gre za modne navdušenke, kot smo urednice GRAZIE. Pa vse do ikon: Anne Wintour, Marca Jacobsa … In prav njiju smo našli na Instagram profilu @wfhfits.

Domača pisarna ne pomeni, da ste ves dan v pižami, ali pač? Umislite si lahko svileni kimono? In ne pozabite fotografije objaviti, tako boste dokumentirali trenutno stanje za vse čase.

Med trendsetterji, ki so nam (doslej) razkrivali ulične in poslovne stile, smo lahko opazili vse mogoče stajlinge: od pajkic za jogo, preko širokih poletnih oblek, do svilenega kimona. Iz tega lahko sklepamo, da so stajlingi za delo od doma približno tako individualni, kot ljudje, ki jih nosijo, in trenutno nadomeščajo ulični stil. Instagram profil @wfhfits je prepoznal trenutni fenomen – objave ljudi, ki se slikajo med delom doma, zato nanj re-postajo fotografije iz domačih pisarn z vsega sveta. Ob fotografijah dijakov, programerjev, so se znašle tudi fotografije glavne urednice Voguea Anne Wintour in modnega oblikovalca Marca Jacobsa.

 

Tako je videti Anna Wintour, odkar dela od doma

V petek je glavna urednica ameriškega Voguea, ki se sicer precej skriva pred javnostjo, na Instagram profilu Voguea objavila sliko sebe na domači zofi. »Kot ostali, sem se tudi sama morala soočiti z novo realnostjo zaradi pandemije koronavirusa. Odločila sem se ostati doma, kar na srce polagam tudi vam,« je sporočila sledilcem. Domači stil modne ikone? Udoben pleten pulover, šal in s ščepcem samoironije tudi zatemnjena sončna očala, brez katerih se nikoli ne pojavi v javnosti.

 

GRAZIA je nad nekaj stajligi resnično navdušena, tukaj je nekaj modnih favoritov: 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si