Izberite idealno anti-age nego posebej za vas

Vsaka ženska začne na neki točki življenja iskati idealno nego proti staranju. Izbira ustrezne »anti-age« nege bi morala temeljiti na starosti, potrebah kože, biološkem in hormonskem staranju ali staranju, ki je posledica življenjskega sloga. Zato Vichy nudi idealno nego za vsak tip kože v boju proti staranju, ne glede na starost.

 

 

Izdelki, ki ste jih uporabljali v mladih letih, morda zdaj ne zadostujejo več. Po štiridesetem letu ni več dovolj skrbeti le za vlaženje in zaščito kože pred soncem, ampak je treba tudi okrepiti rutino z uvajanjem izdelkov za nego kože, ki vsebujejo močne sestavine z dokazanim učinkom. Takšne dobre navade se bodo obrestovale zlasti vaši lepoti.

 

Linija Liftactiv Specialist je zasnovana je za ženske, ki iščejo inovativne strokovne izdelke za 360-stopinjsko anti-age korekcijo, zmanjšanje gub, izboljšanje tonusa in sijaja kože ter enakomerno polt.

 

Po zaslugi posebne kombinacije sestavin – biopeptidov, vitamina CG in vulkanske vode Vichy – nega nove generacije Liftactiv Collagen Specialist spodbuja naravno proizvodnjo kolagena v koži, deluje na znake hiperpigmentacije in krepi naravno zaščito kože. Za dodatno zaščito kože, zlasti v poletnih mesecih, je kot nalašč dnevna nega Liftactiv Collagen Specialist SPF 25, ki vsebuje bogato kombinacijo sestavin – hialuronsko in glikolno kislino ter faktor SPF 25 za širok spekter UVA in UVB zaščite.

 

Kot nalašč za gube, veke, podočnjake in vrečke okoli oči

Liftactiv Supreme dnevna nega za vsakodnevni boj proti dolgoročnemu staranju je na voljo v dveh različicah – za normalno do mešano in za suho kožo. Učinkovitost dnevne nege je vidna takoj, čez dan in dolgoročno. Linijo Liftactiv dopolnjujeta Liftactiv Supreme nočna nega za trajen učinek liftinga in Liftactiv Supreme Serum 10 za mladostno kožo že po prvi kapljici. Za popolno anti-age rutino proti globokim gubam je treba posebno skrb nameniti tudi predelu okoli oči: Liftactiv Serum 10 za oči in trepalnice z učinki liftinga, takojšnje posvetlitve in krepitve trepalnic vidno preoblikuje videz, ki sega do samega vrha trepalnic, medtem ko je Liftactiv Supreme Yeux idealna nega za celotno območje okoli oči – kot nalašč za gube, veke, podočnjake in vrečke okoli oči.

 

Ne zamudite posebne akcije!

Omenjeni izdelki linije Liftactiv so ta teden v spletni lekarni na voljo po 25% znižani ceni ob nakupu izbranega izdelka Liftactiv linije in Mineral89.

 

This slideshow requires JavaScript.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si