Kako izpopolniti rutino ličenja?

Zaljubljene v ličenje? Čas je, da ga nadgradite!

Ljubiteljice ličenja, pozor. Čas je, da izpopolnite rutino ličenja in poskrbite za dovršen končni videz make-upa. NIVEA predstavlja prvo čistilno sredstvo za uporabo pred ličenjem, čistilni gel z drobci pilinga MICELLAIR® Expert. Nov, revolucionarni izdelek kožo brezhibno očisti, zgladi in jo odlično pripravi na ličenje. Poskrbi za dolgoobstojna ličila in čudovit videz kože.

 

Foto: @brookelynnbuchanan

 

Ključ je v popolni podlagi

Uporaba prvega NIVEA čistilnega gela z drobci pilinga MICELLAIR® Expert je povsem preprosta! Formula z mlečno kislino in luščilnimi delci naravnega izvora kožo temeljito očisti, odstrani sebum in nečistoče ter zelo nežno odlušči odmrle kožne celice. Rezultat je gladka in enakomerna polt, ki predstavlja popolno podlago za čudovit make-up.
Obraz navlažite z vodo in kanček gela s krožnimi gibi nežno vmasirajte v kožo. Pri tem se izognite predelu okoli oči. Sperite in občutite brezhibnost! Vaša koža je sedaj pripravljena na nanos ličil. Izdelek je primeren za vsakodnevno uporabo – za popoln videz kože in brezhiben make-up vsak dan! Dodaten nasvet: pred nanosom ličil ne pozabite kože navlažiti z dnevno kremo – še posebej, če je koža suha ali občutljiva. Preostane vam le še to, da uživate v čudoviti polti in zapeljivem in svežem naličenem videzu.

 

Do popolne polti pred ličenjem v dveh korakih

Ne glede na to, kakšna ličila obožujete, popoln make-up se začne in konča s čiščenjem kože. Osvojite to rutino v dveh preprostih korakih.

1. korak: Za izenačeno polt, ki je popolna podlaga za ličenje, uporabite čistilni gel z drobci pilinga MICELLAIR® Expert, obogaten z mlečno kislino.

2. korak: Drugi pomemben korak v vsakodnevni negi vaše kože je redno in temeljito odstranjevanje ličil. Le tako lahko vaša koža svobodno zadiha, se obnovi in zasije v vsej svoji lepoti. Pri čiščenju kože vam bo v pomoč linija izdelkov NIVEA MICELLAIR® Expert, posebej namenjena nežnemo, a učinkovitemu odstranjevanju dolgo-obstojnih in vodoodpornih ličil. Naj vas navduši čista koža, brez ostankov ličil.

 

This slideshow requires JavaScript.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si