Kako kombinirati “must have” vzorec letošnje jeseni?


Med modnimi trendi za jesen bo živalski vzorec eden najbolj popularnih, zato smo ga dali pod modni drobnogled in preverili, kako ga lahko nosimo na številne različne načine.

Glavno pravilo živalskih vzorcev
Omenjeni vzorci so močni in izrazito opazni, zato zahtevajo samozavestno žensko, ki jih zna nositi. Čeprav se vam zdijo lepi in bi jih želeli nositi, se nikar ne pustite ujeti v njihovo past: prvo pravilo živalskih vzorcev je, da z njimi ne gre pretiravati. Najbolje je, da imate na sebi le eno oblačilo ali modni dodatek z živalskim potiskom.

Nežno in elegantno
Do zdaj smo bili vajeni, da so živalski vzorci drzni in kričeči, letošnji pa vas bodo očarali z romantiko, nežnostjo in prefinjenostjo. Iz tkanin z leopardjim potiskom so oblikovani tudi najbolj elegantni kosi, kot so bluze, ki izražajo lahkotnost in nežnost. Kombinirajte jih s kavbojkami ali pa trenutno zelo popularnimi elegantnimi hlačami z visokim pasom.

Obleka
Obleke z živalskim potiskom prihranite za posebne priložnosti. Glede na vzorec, ki ga boste izbrali, pa si lahko privoščite malce igranja z modnimi dodatki. Ti so lahko posuti z vzorcem ali v čisto drugačni barvi od obleke.

Hlače
Hlače so najbolj hvaležen kos garderobe in praktične za kombiniranje z drugimi oblačili. Poglejte, katere barve se ponavljajo v živalskem vzorcu na hlačah, in z oblačili v teh barvah dopolnite hlače. S takim videzom preprosto ne morete zgrešiti!

Krilo
Čudovita za jesenske kombinacije bodo tudi krila v živalskem vzorcu, ki jih bomo kombinirali na pletene puloverje za bolj sproščene stajlinge ali pa bele srajce za bolj šik modne trenutke. Najlažje ga boste nosili tako, da bodo vsi drugi kosi oblačil in obutve enobarvni. Tako bo krilo prišlo bolj do izraza.

Za bolj drzne
Odločite za jesenski plašč v živalskem vzorcu, ki bo v trenutku povzdignil vašo modno podobo. Lahko ga kombinirate na enobarvne kose, kot je črn kombinezon ali sproščene stajlinge s kavbojkami. K takšni kombinaciji se bodo odlično podali gležnjarji iz nove jesenske kolekcije Ara v črni ali rjavi barvi.

Barve, ki se podajo vzorcem
K živalskim vzorcem kot sta leopardji ali kačji, ki bosta tudi najbolj priljubljena, se lepo kombinirajo nevtralni toni kot so bež, kamelja, siva in rjava barva. Tako živalski vzorec ne bo deloval ceneno, ampak zelo šik.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri