Kako med lepotno rutino varovati tudi okolje?

Lepotni trend: ščitimo kožo & varujemo okolje!

Da je zaščita kože pred soncem nujna, ni nič novega, kaj pa to, mora imeti učinkovita zaščita lahko teksturo in biti prijazna ne le do kože, temveč tudi do okolja? GRAZIA vam predstavlja najzanesljivejšo sopotnico za sončne dni: linijo Eucerin Sun!

 

 

Tekstura

Nobena ženska (da o moških in otrocih sploh ne govorimo!) ne mara težkih krem, ki se packajo na obrazu ali pod oblačili, pa čeprav se vse zavedamo pomembnosti kakovostne zaščite. Na srečo nam ni treba izbirati med kakovostjo zaščite in teksturo, saj ima Eucerin Sun na voljo zaščitne izdelke s peresno lahko teksturo.

 

Tip kože

Ena znamka, ki v svojem obsežnem naboru sončnih izdelkov pokriva prav vse tipe kože in tudi morebitne težave, kot so akne, alergije, atopijski odzivi? Pri Eucerinu ni nobene zadrege, ko iščete najustreznejšo teksturo, formulacijo in višino zaščitnega faktorja!

 

Prijazni do kože in okolja

Danes se uporabnice kozmetike vse bolj zavedajo pomembnosti vsebine kozmetičnih embalaž. Te morajo biti ne le lepe in šik (da pristajajo v vsako torbico, ne le v tisto za na plažo!), pomembno je tudi, da ne vsebujejo okolju škodljivih sestavin. Ker so pri Eucerinu zavezani najvišjim standardom, so njihove formule tudi do 70-odstotno biološko razgradljive.

 

This slideshow requires JavaScript.

 

Strah pred pikami in lisami?

Poletje je za vse, ki so nagnjeni k pigmentacijam, lahko tudi nočna mora. Koža s hiperpigmentacijami poleg dobrih zaščitnih filtrov potrebuje tudi ciljno, v madeže usmerjeno nego. Izdelki Eucerin Sun ponujajo tudi zaščito, ki posebej deluje na učinke fotostaranja.

 

Popolna polt + zaščita

Lepa in izenačena polt z enakomernim tenom in obenem že tudi učinkovita zaščita pred soncem, saj poleti ne maramo številnih plasti na koži? Vsaka lepotna navdušenka išče pravo kombinacijo v enem izdelku! GRAZIA jo je našla v CC-kremi z visokim zaščitnim faktorjem in lahko teksturo.

 

Krik svežine

Vsaka zabava ima tudi svoj ‘afterʼ, in pri negi ni nič drugače. Čeprav ste kožo skrbno ščitili pred škodljivimi vplivi sončnih žarkov, se po koncu dneva prileže vlažilna hladilna nega. Še zlasti je potrebna pomiritve koža, ki se je na sonce odzvala z alergijsko reakcijo.

 

This slideshow requires JavaScript.

 

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si