Kako na plaži izgledati kot boginja?


Bolj, kot se bližajo poletni meseci in s tem manj oblačil, bolj razmišljamo na osvežitev v morju, poležavanju na plaži in osvežujoče koktajle. A se pogosto zgodi, da nas misel na kopalke spravi v obup – postanemo neodločni in zelo kritični do svoje samopodobe. Tokrat bomo pozabili na negativne misli in privabili samo pozitivne. Prinašamo vam nekaj nasvetov, kako se v kopalkah počutiti nič manj kot odlično.

Pozabite na tihi negativni self-talk
V življenju se pogosto z lahkoto osredotočimo na lastne pomanjkljivosti, z druge strani pa moramo vložiti veliki napor, da pozabimo na negativnost in se osredotočimo na stvari, ki jih pri sebi imamo radi in zaradi katerih smo ponosni nase. Kaj ljudi pritegne k vam? Ali ste zadovoljni s svojo kariero? Poglejte na vsa področja, ki vas delajo edinstvena, in se pogosto spomnite na te stvari. Nadenite si velik nasmeh in bodite si kul. Posledično boste bolj žareli ter postali bolj “privlačni”.

Skrbite za svoje bitje
Delajte, počivajte ter se prehranjujte dobro in kakovostno. Mislite na svoje telo in pazite, da je v formi. Ne pozabite, da je v zdravem telesu zdrav duh, zato vadite vsaj trikrat na teden. Stalni treningi in aktivnosti bodo pomagali, da se boste počutili dobro. Poleg telovadbe svojemu telesu privoščite tudi izdelke, ki bodo pomagali pri negi vaše kože. Vse to bo izzvalo občutek energije, vitalnosti in življenja, kar bo izboljšalo vaše razpoloženje in vam dvignilo samozavest.

Danes so vsi osredotočeni nase
Ljudje so zaposleni s svojim življenjem in imajo svoje negotovosti, zato verjetno ne razmišljajo o tem, kako ste prav vi videti v kopalkah. Ne pozabite, da se prav vsak izmed nas bori s svojimi malimi “napakami” in dvomom vase. Torej, sprostite se in uživajte v počitnicah, za katere ste trdo delali zadnje mesece, ter ne razmišljajte o negativnih mislih drugih ljudi, ki bi lahko vplivale na vaše dobro razpoloženje.

Izberite kopalke, v katerih se boste počutili čudovito in udobno
Imamo različne tipe in oblike telesa, trg pa vrvi z različnimi modeli, tako da boste v morju različnih modelov brez težave našli kopalke, ki ustrezajo vaši osebnosti ter tipu telesa. Zraven kopalk izberite še kakšen lep in lahkoten kimono, trendi pleteni cekar ter lepe in udobne sandale, ki jih lahko najdete v pestri ponudbi Ara. Vedno je zabavno kupiti nekaj novega, kar vam bo laskalo in bo edinstveno, prav tako, kot ste vi sami.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si