Kako najbolj priljubljene škornje sodobnega časa vidi Alexa Chung?

ugg_alexa-chung_3

UGG® razglaša prvo kreativno navezo znamke z umetniško vodjo Alexo Chung. Na ta način bodo počastili ikonski škorenj Classic in proslavili vstop škornja Classic II, o katerem smo pisali TUKAJ, na tržišče. Alexa je svoji običajni vlogi pred fotografskim objektivom dodala še vlogo umetniške vodje in v ozadju izrazila svoj ustvarjalni talent. Kot umetniška vodja je nadzirala celoten potek snemanja, od zasnove, ekipe, do zasedbe, se osredotočila na škorenj Classic, kakršnega poznamo danes, in prikazala njegovo sodobno rahločutnost.

“Vedno so mi bili všeč klasični kosi oblačil, vedno so me pritegnile stvari s trajnostno privlačnostjo in menim, da ima škorenj UGG Classic obe omenjeni lastnosti. Z veseljem sem prevzela vlogo umetniške vodje za UGG, saj sem dobila priložnost delati s številnimi ljudmi iz mojega življenja, ki me najbolj navdihujejo, ter moči združila s talentiranimi kolegicami. Tako sem ujela njihov duh in ležerno naravo znamke,” je povedala Alexa.

ugg_alexa-chung_15

Serija portretov, posnetih v New Yorku, prikazuje skupino deklet, ki so del kreativne industrije in so poznane po svojem edinstvenem stilu, se dobro zavedajo svojega jaza in so tesne Alexine prijateljice. Prav zato fotografije odražajo življenje navdihujočih žensk in njihova moderna oblačila, ki jih je fotograf ujel v pristnih življenjskih trenutkih. Alexina ljubezen do starinskih in edinstvenih kosov oblačil je služila za osnovo in v središče postavila UGG® Classic, ob tem pa ohranila individualnost in duh vsake posameznice.

UGGS_ 003

Vse fotografije je posnel fotograf Ben Rayner, ki je delal tudi s Tommyjem Hilfigerjem, ASAP Rockyjem, Mo in Devom Hynesom. Z Alexo so sodelovali tudi stilistka Stella Greenspan, nekdanja pomočnica Grace Coddington, ter Blake Erik in Charlotte Day, ki sta poskrbela za frizure in ličenje.

ugg_alexa-chung_9

“UGG vztrajno in uspešno nadaljuje svojo začrtano pot v svet mode, zato je naveza s svetovno priznano umetnico, kakršna je Alexa, povsem logičen korak v razvoju znamke,” je povedala Alice Hampton, vodja globalnih predstavnikov za stike z javnostmi pri podjetju UGG®. “Alexa je zaradi ikonskega pogleda na svet in ustvarjalne estetike naš idealni partner. Novi škorenj Classic je ujela v njegovi moderni, sodobni in hkrati čisto pravi luči”.

ugg_alexa-chung_8

Foto: PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si