Kako pogosto si lase umivajo zvezdnice

Foto: Instagram

Pranje las je vedo zanimiva tema in seveda ne obstaja napisano pravilo, ki bi določalo, kako pogosto bi si ženska morala umiti lase. Nekatere se pritožujejo nad suhim spet druge nad mastnim lasiščem in nega je seveda odvisna od vsake posameznice, tokrat pa razkrivamo, kako pogosto si lase umivajo zvezdnice!

Kim Kardashian – Vsakih 5 dni. Kim je javno že večkrat poudarila, da se njeni lasje operejo (ker si jih sama seveda ne) vsakih 5 dni, potem pa pusti, da se nekoliko zmastijo.

Jennifer Aniston – Stilist ameriške ljubljenke je za britansko GRAZIO povedal, da si zaradi pričeske za Zlate globuse zvezdnica ni umila las 2 dni (in to naj bi bilo velikooo?).

Lorde – Priznana glasbenica svoje poskočne kodre ohranja z redkim pranjem – lase si namreč umije enkrat na teden ali celo na vsake dva tedna.

Ciara – Tudi Ciara pravi, da lahko brez vode zdrži dobra dva tedna. Vau, pa vedno ima tako urejeno pričesko!

Shailene Woodley – Igralka je nedvomna zmagovalka med zvezdnicami, ki si lase umijejo zelo redko, saj je povedala, da lahko brez pranja zdrži tudi do mesec dni.

Pa še nekaj nasvetov strokovnjakov:

Cherly Munoz (Daniel Galvin):

Za ne premastne ali presuhe lase, umivanje priporočam dvakrat na teden. Mastne lase je priporočljivo oprati približno 3-4-krat tedensko, suhe pa samo enkrat na teden.

Jordan Garett (Hershesons):

Ne več kot dvakrat tedensko! Sprednja stran lasišča se zmasti hitreje, vendar lahko to popravite tudi s suhim šamponom – veliko bolje, kot da bi oprali celotno lasišče.

Amy Heath (FOUR London):

Idealno bi bilo, če bi si lase umili največ dvakrat na teden, tistim, ki pa se ne morete upreti vsakodnevnemu umivanju, pa priporočam samo eno šamponiranje in enkratno nanašanje balzama.

 

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri