Kako pravilno uporabljati serum za rast trepalnic?

8(1)

Lepotičke, pozor! V trendu je naravni videz, zato to poletje kar pozabite na prevelike količine make upa, umetne trepalnice, nohte in lasne vstavke. Draga Grazia, v kolikor nisi zadovoljna s svojimi tankimi, kratkimi oziroma redkimi trepalnicami, nisi edina. Večine žensk narava namreč ni obdarila z gostimi, močnimi in privlačnimi trepalnicami, zaradi škodljivih vplivov okolja, vsakodnevnega nanašanja in odstranjevanja ličil, bolezni ter še nekaterih drugih dejavnikov pa trepalnice izgubljajo svoj volumen, se bolj lomijo in tudi pogosteje izpadajo.

luxfactor_eyelash1

A na srečo je sedaj tudi v Sloveniji na voljo izredno učinkovit in popolnoma naraven serum za podaljševanje trepalnic. To je Lux-Factor Eyelash, najbolj čista, varna in naravna formula za rast trepalnic na našem tržišču, ki bo vaše trepalnice podaljšala brez nadležnega pekočega občutka in draženja oči, tokrat pa vam predstavljamo tudi, kako serum za rast trepalnic pravilno uporabljati!

UPORABA_SERUMA_1

Pravilna uporaba seruma Lux-Factor Eyelash

Serum za rast trepalnic Lux-Factor Eyelash je zelo enostaven za uporabo. Celoten postopek nanosa vam namreč ne bo vzel več kot 3 minute, najbolje pa je, da serum uporabite 2-krat na dan, in sicer zjutraj pred nanosom make-upa in zvečer pred spanjem.

  • Pred uporabo nežno očistite območje okrog vaših oči (odstranite kontaktne leče).
  • Serum za rast trepalnic Lux-Factor Eyelash s priloženim aplikatorjem nanesite na zgornjo in spodnjo (po želji) veko tik ob trepalnicah in ga pustite delovati nekaj minut, da se vpije.
  • Pridno nadaljujte z uporabo in že po 2-4 tednih boste opazili, da so vaše trepalnice daljše, temnejše, bolj goste ter prav tako bolj privihane.

Prednost seruma za rast trepalnic Lux-Factor Eyelash je tudi v tem, da ga lahko uporabljate sočasno z ostalimi ličili, navdušil pa je že številne domače in tuje zvezdnice, med njimi denimo Iris Mulej in Jasno Kuljaj:

“Serum ne draži oči, je zelo priročen in po rednem nanašanju zjutraj in zvečer, sem kmalu opazila razliko. Škoda, da ga nisem odkrila že prej. Koliko denarja in časa bi prihranila na make upu. Zdaj sem lahko na revijah in dogodkih brez umetnih trepalnic, saj so se mi že po enem mesecu uporabe Lux-Factor seruma trepalnice čisto obnovile. Bolj goste in daljše so ter močne, kot bi bile umetne … Serum je vedno z menoj!” je povedala manekenka Iris Mulej.

Fantastičen napredek Iris Mulej po 28 dneh uporabe seruma za rast trepalnic Lux-Factor.

Fantastičen napredek Iris Mulej po 28 dneh uporabe seruma za rast trepalnic Lux-Factor.

 

Tudi voditeljica Jasna Kuljaj je z rezultati uporabe seruma v navdih: “Že po enem tednu terapije z Lux-Factor Eyelash serumom so moje trepalnice postale bolj polne in na dotik močnejše. Po enem mesecu so me kolegice začele spraševati, če imam umetne trepalnice. Serum vsak dan nanašam tudi na obrvi, tako da zdaj risanje loka z barvico ni več potrebno.”

Fantastičen napredek Jasne Kuljaj po 28 dneh uporabe seruma za rast trepalnic Lux-Factor.

Fantastičen napredek Jasne Kuljaj po 28 dneh uporabe seruma za rast trepalnic Lux-Factor.

V kolikor bi serum za naravno podaljševanje trepalnic Lux-Factor Eyelash želeli preizkusiti tudi vi, ga lahko sedaj kupite po promocijski ceni s kar 50-odstotnim popustom, samo na www.lux-factor.com! S pripisom kode GRAZIA10 pa si lahko zagotovite še dodaten 10-odstotni popust pri nakupu seruma.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si