Kako pravilno zaščititi lase pred soncem?

Bližajo se vroči poletni dnevi, ko bo v kozmetični torbi nepogrešljiva tudi učinkovita zaščita las. Preden odpotujete na sanjski oddih, si priskrbite vrhunski komplet sončne nege za vaše lase, da bodo kljub izpostavljenosti soncu sijoči in v vrhunski kondiciji. TRINITY CREASOIN SOLAR poletna kolekcija nudi vse, kar uporabnik potrebuje za nego in kondicijo las, poleg tega pa navdušuje s poletnim osvežilnim vonjem pomaranče ter okrepljenim učinkom hidracije in zaščite las pred soncem, klorom in soljo!

Za voljne in sijoče lase izberite CREASOIN SOLAR šampon, balzam v razpršilu in intenziven tretma, ki obnovi lase in deluje proti razcepljenim konicam.

CREASOIN SOLAR ŠAMPON za sončno nego z dragocenim oljem pomaranče je intenzivna vlažilna nega za lase, ki so izpostavljeni soncu. TRINITEC kompleks ščiti lase pred negativnimi učinki vročine in UV žarkov.
CREASOIN SOLAR BALZAM V SPREJU z izvlečkom pomaranče – intenzivna vlažilna nega, ki s TRINITEC komplekom ščiti lase pred negativnimi učinki vročine in UV žarkov. Nemudoma izboljša česanje, okrepi sijaj in poudari voljnost las!
CREASOIN SOLAR INTENZIVEN TRETMA z izvlečkom pomaranče – intenzivna vlažilna nega, ki obnovi lase in deluje proti razcepljenim konicam s pomočjo sadnih kislin.

Poleg zaščitne in negovalne kozmetike pa je lasem v poletnih dneh potrebno ponuditi tudi drugačno zaščito, še posebej, če se želite tudi v jesenskem času bohotiti z zdravimi in sijočimi lasmi. Tukaj je nekaj naših nasvetov:

Nosite pokrivalo: To je vsekakor najbolj enostaven in učinkovit način za zaščito las pred škodljivimi sončnimi žarki. Kar je pri tem res dobro, je, da so pokrivala letos res v trendu. Rutke, klobučki, kape s šiltom, turbani … izberete lahko karkoli vam najbolj pristaja, le da boste zaščitili svoje lase.

Pazljivo s klimatskimi napravami! V poletnih dneh nevarnost na lase ne preži le zunaj, pač pa tudi v zaprtih prostorih s pojačanimi klimami, ki so velik sovražnik las (in kože). Klimatske naprave izsušujejo zrak in s tem tudi lase, zaradi česar so lasje bolj krhki in lomljivi.

Pred bazenom lase zmočite: Preden skočite v bazen, lase zmočite z navadno vodo, saj klor precej škodi lasem. Če boste lase najprej zmočili z navadno vodo, bodo lasje najprej vpili njo in ne klorirano vodo iz bazena, kar bo precej zaščitilo lase pred morebitno katastrofo.

Kitka kot pomoč: Je že res, da ni lepšega občutka, kot nežna poletna sapica, ki zapiha skozi lase, a ta sapica na lase v resnici nima dobrega vpliva, saj lase zaplete in jih izsuši. Bolje je, da lase spnete v figo ali kitko in tako preprečite prodor vetra v njih.

Foto: PR in Pinterest

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si