Kako se na finalni večer pripravljajo kandidati za Mistra Slovenije 2016?

12.Koreografinja Barbee pravi, da je nad resnostjo lepotcev navdušena.

Koreografinja Barbee pravi, da je nad resnostjo lepotcev navdušena.

Lepotni izbor Mister Slovenije 2016 je v sklepnem delu dogajanja. Še preden se deseterica finalistov spopade za prestol najlepšega, pa so se postavni mladeniči odpravili na priprave v kranjskogorski hotel Špik. Največji poudarek je bil na pripravi zahtevnih koreografij, ki jih bodo fantje prikazali v sklopu finalnega spektakla. Pod vodstvom priznane koreografinje Barbee Šuštaršič so pilili korake in urili suvereno odrsko pojavnost.

1.Vodena vadba na osnovi borilnih veščin z Denisom Chorchypom je bila zahtevna, a tudi zabavna.

Vodena vadba na osnovi borilnih veščin z Denisom Chorchypom je bila zahtevna, a tudi zabavna.

“Fantje so me presenetili. Brez izjeme so bili zelo zbrani in željni tovrstnega znanja. Verjetno so si predstavljali, da je vse skupaj lažje, vendar pomembno je, da so to sprejeli kot izziv in da so se trudili  po najboljših močeh,” je dodala Barbee. Za dodatno fizično aktivnost je poskrbel borec in repar Denis Chorchyp, ki je izklesane lepotce namučil z vadbo na osnovi borilnih veščin.

8.Stilistka Maja Lazar je mlade kavalirje naučila vezati kravate.

Stilistka Maja Lazar je mlade kavalirje naučila vezati kravate.

Fantje so bili deležni tudi predavanja o poziranju s fotografinjo Ano Gregorič in delavnice o moškem stilu s priznano stilistko Majo Lazar. Da so še bolje spoznali manekenski svet, pa je s predavanjem o modelingu poskrbel organizator projekta Erik Ferfolja.

2.Mistri Slovenije Mitja Nadižar, Matjaž Lesjak in Matjaž Kumelj v družbi fotografinje Ane Gregorič in koreografinje Barbee Šuštaršič.

Mistri Slovenije Mitja Nadižar, Matjaž Lesjak in Matjaž Kumelj v družbi fotografinje Ane Gregorič in koreografinje Barbee Šuštaršič.

3.Organizatorja projekta Erik Ferfolja in Nina Uršič sta se razveselila obiska reparja in borca Denisa Chorchypa in predstavnice Proteini.si Nine Valant.

Organizatorja projekta Erik Ferfolja in Nina Uršič sta se razveselila obiska reparja in borca Denisa Chorchypa in predstavnice Proteini.si Nine Valant.

Razgaljeni pod ledeniškim slapom

Po vnovičnih vajah za nastop je vendarle napočil čas sprostitve. Fantje so odhiteli v Alpski wellness, kjer so se napojili z energijo v sobah s petimi naravnimi elementi. Da je bilo sproščanje popolno, so obiskali še Ledeniški wellness in se v bazenu z ledeniško vodo nastavili masažnemu slapu. To je razveselilo predvsem goste hotela, saj so si na izklesanih telesih finalistov dobesedno spočili oči. Po zadnjem večernem treningu z Barbee Šuštaršič so se dodobra okrepčali v restavraciji samih dobrot in prijetno utrujeni zapustili Gozd Martuljek.

4.Finalisti so uživali v Alpskem Wellnessu, kjer je prečudovit razgled na Špik.

Finalisti so uživali v Alpskem Wellnessu, kjer je prečudovit razgled na Špik.

Zdaj finaliste čakajo še zaključne priprave v Ljubljani. Vse čas pa na uradni Facebook strani misterslovenia.com poteka glasovanje publike, kjer fantje pridno nabirajo glasove. Zmagovalec se bo neposredno uvrstil v super-finale, TOP 5. Mister Slovenije 2016, Cosmo mister 2016 in mister Proteini.si 2016 bodo tako znani v sredo, 8. junija, ko bo v Siti Teatru BTC v Ljubljani finalni dogodek.

Foto: Luka Brataševec

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si