Kako se rešiti podočnjakov


Oči so ogledalo duše in najlepši del človeškega telesa, zato nam podočnjaki predstavljajo veliko nadlogo. Z njimi se dandanes srečuje že skoraj vsak izmed nas. Prvi pogled zjutraj v ogledalu zato mnogim predstavlja čustven stres, saj namesto prijetnega nasmeha zagledajo zabuhlost, temne kolobarje in velike podočnjake. Temne kolobarje lahko še prekrijemo, saj imamo na voljo nešteto make up pripomočkov, medtem ko otečenosti in zabuhlosti nikakor ne moremo prekriti. Obraz, na katerem so podočnjaki, daje izgled utrujenosti, bolezni, izčrpanosti ali starosti. Poleg tega da so podočnjaki lahko prvi pokazatelj resnih težav, predstavljajo tudi velik estetski problem.
Obstajata dva odgovora, kako nastajajo podočnjaki. Sodeč po zdravstvenem razlogu so posledica anatomije in fiziologije, drug odgovor pa je, da so posledica splošnega stanja našega telesa.

Podočnjaki so običajno prvi pokazatelj, da našemu telesu nekaj manjka. Večinoma so znak staranja, večkrat pa tudi prvi pokazatelj resnih bolezni – težave z ledvicami, srčno žilne bolezni, slabokrvnost, lahko pa so tudi posledica stresnih situacij, katerim smo dnevno izpostavljeni. Veliko posameznikov je k podočnjakom genetsko podvržena. Na njihov nastanek pa med drugim vpliva tudi nezdrav življenjski slog, premalo spanca, kajenje, nezdrava prehrana in neredna telesna aktivnost.
Se sprašujete, kako in če se sploh lahko rešite podočnjakov? Odgovor je DA! GRAZIA vam predstavlja NUXE Crème Prodigieuse® Yeux – izjemno vlažilno kremo proti podočnjakom. Zahvaljujoč antioksidantom ta lahka krema odpravlja znake kožnega stresa in utrujenosti na predelu okoli oči, kožo osveži in deluje proti vidnim znakom staranja. Hialuronska kislina rastlinskega izvora mehča kožo in gladi fine gubice, rastlinski glicerin kožo oskrbi z vlago, medtem ko naravni kofein deluje proti zabuhlosti in temnim kolobarjem. Ob tem pa vsebuje kar 94,6 % sestavin naravnega izvora.

Save

Save

Save

Save

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si