Kako staranje vpliva na vašo kožo?

264b29a4b36113b05d66c42e37db5ec2

Najbrž se nobena ženska ne veseli staranja in posledic, ki jih le-to prinaša, a s pravim pristopom je vsako življenjsko obdobje mogoče lažje premagovati. Čustva, stres, hormonske spremembe, slaba cirkulacija krvi, vodijo v pomanjkanje energije in upočasnijo delovanje metabolizma. Pojavijo se vidni znaki staranja, kot so izguba volumna kože, svežine in nedefinirani robovi. Celice delujejo upočasnjeno, zato se počasneje obnavljajo, poslabša se kakovost vlaken, upočasni se pretok energije in medcelična komunikacija, zaradi hormonskih sprememb pride do nihajočih ritmov. Premium linija Orexcellence za dnevno in nočno nego obraza je namenjena ženskam 50+, ki si želijo napete, čvrste kože in definiranih robov obraza. Mešanica vonjev, ki temelji na magnoliji in ingverju, podarja duši novo mladostno energijo.

linija

Linija sestoji iz izdelkov:

AROMESSENCE MAGNOLIJA OLJNI SERUM (81 eur, 15 ml): Super serum je zelo aktiven in je ženski najboljši prijatelj. Obogaten je z eteričnim oljem iz geranije, ki ima neprimerljivo moč proti staranju. Lešnikovo in jojobino rastlinsko olje skrbita za lahko teksturo, hkrati pa dobro nahranita kožo in ji nudita popolno udobje. Ko serum nanašamo na kožo, se prebudijo vsi občutki. Koža je poživljena, duša napolnjena z energijo.

NOČNI BALZAM MAGNOLIJA (52 eur, 15 ml): Nočni čas je vaš zaveznik, ki vam omogoča, da se prebudite polni energije. Balzam vsebuje kakavovo in karitejevo maslo, lešnikovo in olje makadamije, ki nudijo koži popolno udobje in jo preko noči maksimalno nahranijo. Eterično olje sladke pomaranče sprošča duha in napolni baterije. Nanos zvečer pomaga koži, da se prebudi polna vitalnosti. Koža je videti napeta in čvrsta ter ima mladostni sijaj.

OREXCELLENCE KREMA ZA OBRAZ (122 eur, 50 ml): Krema, ki jo preprosto morate imeti! Je osnovni korak v lepotni rutini. Njena prožna tekstura daje občutek polne vitalnosti. Mangovo in karitejevo maslo z nizko topljivostjo omogočata, da se takoj vpije v kožo. Je pravi odmerek sijaja in energije. Takoj, ko kremo nanesemo na obraz in vrat, je koža obnovljena, napeta in polna vitalnosti. Eterična olja iz magnolije in ingverja poživijo duha.

OREXCELLENCE KREMA ZA OKROG OČI IN USTNIC (69 eur, 15 ml): Oči, ki so ogledalo duše, ponovno dobijo lesk. Da bi krema zagotovila maksimalno učinkovitost, je obogatena z aktivnimi sestavinami, ki delujejo usmerjeno. Nepogrešljivi kofein drenira in v kombinaciji s specifičnim kompleksom peptidov, ki delujejo proti staranju, učvrsti kožo, odstranjuje pigmente, ki so odgovorni za temne podočnjake ter poživlja mikro cirkulacijo za zmanjšano oteklost vek. Lahka, topljiva tekstura se takoj vpije v kožo in pomaga pomlajevati predel okoli oči in ustnic. Izdelek ni odišavljen.

OREXCELLENCE MASKA ZA OBRAZ (76 eur, 15 ml): Elastična, mehka, kremna, sveža… Je več kot samo maska! Vsebuje veliko sestavin proti staranju kože, zato je prava infuzija energije! Obogatena je z nežnim keratolitičnim kompleksom, ki spodbudi naravno luščenje kože in vlaži. Hialuronska kislina pripomore k glajenju kože in vzdrževanju idealnega nivoja vlage ter takoj napne kožo. Derivat vitamina C kontrolira pigmentacijski proces, zato je polt enakomerna. Lahka tekstura omogoča masažo, ker so vključili dve vrsti karitejevega masla, ki imata različni točki topljenja. Enkrat ali dvakrat tedensko nanesite na očiščen obraz in vrat. Pustite delovati 10 minut. Ostanek odstranite s tonikom. Izognite se predelu okoli oči in ustnicam. Koža je bolj napeta, čvrsta in ima svež sijaj.

Foto: Pinterest in PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si