Kako tudi v stresnem tempu do sijoče kože?

VICHY-IDEALIA 2

Ste brez energije? Vam primanjkuje spanca?  Ste pod stresom? Hiter način življenja lahko pusti pečat na naši koži. Vsaka dejavnost, vsak trenutek življenja delno vpliva na njeno kakovost in energijo. Vichy je raziskal vpliv hitrega načina življenja (stresa, utrujenosti, pomanjkanja spanja, težkih življenjskih situacij) na kakovost kože. Rezultati raziskave so jim pomagali ustvariti inovativen kompleks, ki naravno obnavlja sijaj kože in razkriva njeno idealno kakovost. Tako je nastala prva nega Vichy, ki kožo napolni z energijo – IDÉALIA nega za gladko in sijočo kožo, polno energije. Z novo formulo so obogatene dnevne nege in serum iz Idéalia linije, letošnja inovacija pa je  IDÉALIA nočna piling nega za povečanje sijaja kože.

Sestavine nove generacije izdelkov ldéalia so dobro znane zaradi svojih blagodejnih lastnosti. Mednje sodijo fermentirani izvleček črnega čaja, izvleček polifenolov borovnic in izvleček adenozina iz koruze, ki kožo oskrbijo z dnevno dodatno mero energije. Da bi lahko razvili takšen inovativen kompleks, ki obnavlja sijaj kože in razkriva njeno idealno kakovost, je Vichy opravil številne raziskave na področju utrujenosti kože in opredelili tri mehanizme, ki prispevajo k utrujenosti in spremembi kakovosti kože.

OKSIDATIVNI STRES – Že samo življenje proizvaja oksidativni stres. Koža je celo oborožena z orodji za boj proti njem. Toda vsak trenutek stresa ali utrujenosti in vsaka manjkajoča ura spanja povečujejo njegovo proizvodnjo. Obrambni mehanizem kože je hitro premagan. Po tridesetem letu se koža vse težje in težje upira njegovim napadom. Sčasoma lahko opazimo poškodbe celic, ki se tudi počasneje obnavljajo. Koža postane pusta in brez energije.

CELIČNA PRESNOVA – Ko je koža utrujena, njeni generatorji energije – mitohondriji – proizvajajo presežne proste radikale. Ti radikali pa nato izkoriščajo njene vire in spremenijo njeno celično presnovo. S tem se začne začaran krog, koža pa je tista, ki plača ceno, saj žrtvuje celice kože in povrhnjice.

GLIKACIJA – Oksidativni stres se združi s še drugim ključnim dejavnikom v procesu staranja celic, ki je znan kot glikacija (strjevanje kolagenskih vlaken). Ta globoka sprememba v strukturi kože, ki se stopnjuje po 35. letu, ogroža sijaj kože in povzroči nastanek gubic.

Nov energijski kompleks, ki naravno obnavlja sijaj kože in razkriva njeno idealno kakovost, sestavljajo:

INOVACIJA: IDÉALIA – nočna piling nega za povečanje sijaja kože. Vi le mirno spite, Idéalia pa bo poskrbela za vse! Ta edinstven izdelek odpravlja odvečne odmrle celice in pospešuje obnavljanje kože, s čimer ponovno aktivira sijaj na njeni površini. Obogaten z glikolno kislino izvaja nežen piling kože. Dokaz? Lahko ga uporabljajo tudi osebe z občutljivo kožo. Obogatena z aktivnimi izvlečki fermentiranega črnega čaja in polifenoli borovnic, se ta čudežna vodica obnaša kot pravi nočni serum. Nanesite jo vsak večer s pomočjo bombažne blazinice (po odstranitvi ličila) in se zbudite s kožo, ki je lepša, bolj gladka in polna življenja, brez izpiranja. Ne oklevajte čez njo nanesti še nočno kremo, če vaša koža potrebuje še malo več udobja. S to novo formulo je dokazano dovolj le ena noč, da bi koža nazaj dobila svoj sijaj. Sčasoma zbledijo tudi madeži, gube pa se zgladijo. Koža je kot nova.

IDÉALIA – Nočna piling nega za povečanje sijaja kože2

NOVA FORMULA: IDÉALIA – ENERGIJSKA KREMA ZA GLADKO IN SIJOČO KOŽO . Zahvaljujoč kompleksu polifenolov iz borovnic in izvlečku fermentiranega črnega čaja nega za kožo IDÉALIA vsako jutro zagotavlja popoln odmerek hranil, ki jih koža potrebuje za spopadanje s stresom, da bi sijala do večera. Čeprav je polna teh novih izvlečkov, ni dnevna krema Idéalia nič manj sveža, kremasta, svilena … njena edinstvena tekstura je še naprej neprekosljivo senzorialna, saj združuje svežino gela z udobnostjo kreme.

Idealia dnevna nega - borovnice in fermentirani črni čaj

NOVA FORMULA: IDÉALIA SERUM ZA SIJOČO KOŽO je bogat z antioksidantnimi flavonoidi citrusov, energijskim adenozinom in posvetlitvenim izvlečkom sladkega korena za hitrejše preoblikovanje normalne kože v idealno: prvi rezultati so dokazano vidni že po 8 dneh. Z novo tekočo teksturo, ki ni lepljiva in se takoj vpije v kožo, zagotavlja optimalno vlaženje, ki traja 24 ur. Je peresno lahek, a vendar zelo močan, primeren je za mastno kožo, kakor tudi za bolj suhe vrste, na katere lahko nanesete več slojev nege, brez tveganja za luščenje kože.

VICHY- IDEALIA_web

IDÉALIA NUIT nočni gel-balzam za obnovo kože s sistemom za obnovo kože, ki se aktivira ponoči in vsako noč posnema učinek regenerativnega spanca. Sveža IDÉALIA gel-krema za zglajeno kožo, polno energije nevtralizira preveč bleščečo kožo, vendar nikoli ne ovira njenega sijaja. IDÉALIA nega za področje okoli oči in preprečevanje podočnjakov odstranjuje sence z oči in ima dvojni učinek: proti oblikovanju majhnih gubic in gub.

IDÉALIA NUIT nočni gel-balzam za obnovo kože

V središču vseh izdelkov je mineralizirana termalna voda Vichy, rojena v središču francoskih vulkanov in z bogato ter uravnoteženo vsebnostjo mineralov. Mineralizirana termalna voda Vichy je v 15 znanstvenih raziskavah dokazala svojo moč pri  ponovni vzpostavitvi ravnovesja kože ter njeni krepitvi in regeneraciji. Kožo naredi močnejšo in odpornejšo na agresivne vplive ekspozoma.

Kaj vsebuje nova Idealia

Foto: PR

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si