Kako vključiti modne kose z leopardjim potiskom v svojo pomladno in poletno garderobo?

Leopardji vzorec se zopet vrača v velikem slogu! Je eden najbolj opaznih in drznih modnih trendov, ki je prevladoval že leta 2018, a takrat smo ga praviloma nosili v jesenskih mesecih, in sicer predvsem plašče in daljša krila z leopardjim potiskom. Tokrat pa napovedujemo ta trend tudi v toplejših mesecih – pripravite se na krajše in lahkotnejše leopardje modne različice.

V nadaljevanju vam GRAZIA predstavlja, kako lahko leopardje vzorce vključite v svojo pomladno in poletno garderobo:

1. Mini krilo

Mini krila so eden največjih trendov letošnje pomladne in poletne sezone, saj so jih v svoje kolekcije vključili vsi največji modni dizajnerji. In zakaj ne bi temu drznemu trendu sledile kar v leopardji različici? Takšno mini krilo se bo odlično podalo z nevtralnimi odtenki, tiste bolj drzne pa ga lahko poskusite kombinirati z rdečim zgornjim delom. Ne pozabite tudi na zlat nakit.

Vir: Pinterest

2. Hlače

Če se boste odločili za hlače z leopardjim potiskom, jih kombinirajte z nevtralno majico s kratkimi rokavi, kot sta to storili tudi Kaia Gerber in Elsa Hosk (na naslovni sliki). Obe sta jih kombinirali z nevpadljivimi mokasinkami, piko na i pa so dodale sončne očale.

3. Obleka

Obleka z leopardjim potiskom je odličen kos, ki ga lahko kombinirate tako za elegantnejše priložnosti, kakor tudi za lahkoten sprehod ob morju. Z obleko pa lahko ustvarite tudi “everyday look” – kombinirajte jo z “oversized” blazerjem in supergami.

Vir: Pinterest

4. Torbica

Vse tiste, ki imate raje klasične videze v nevtralnih barvah in nerade eksperimentirate z različnimi barvami ter vzorci, vseeno pa bi rade vaš enobarvni videz nekoliko popestrile, posežite po torbici z leopardjim potiskom. To je storila tudi Bella Hadid, ki nas je s svojim videzom povsem navdušila!

 

Naslovna slika: IG @hoskelsa

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si