Kako za svoje telo (in duha) skrbijo supermodeli

Popolna postava ni naključje … Preverite, kako za svoje telo skrbijo supermodeli!

1. Kendall Jenner
Kendall, ki se je letos po pisti sprehodila že za kar nekaj priznanih oblikovalcev, svojo postavo vzdržuje s fitnesom, natančeneje z dvigovanjem uteži in tekom po tekaški stezi. Supermodelka pa je danes dopolnila tudi 20 let! Vse najboljše! 🙂

Kendall_jenner

2. Gigi Hadid

Gigi, ki se je bila letos primorana spopasti s kritikami glede njene ‘netipične’ maneknske postave, obožuje boks, ki ji pomaga tudi pri premagovanju stresa.

Gigi_Hadid

3. Bella Hadid

Njena mlajša sestra, Bella Hadid, pa tako kot Kendall najraje obišče fitnes in premaguje kilometre na tekaški stezi. Mimogrede pa, kot večina modelov, rada posname tudi kakšen ‘selfie’. 😛

Bella_Hadid

4. Gisele Bündchen

Ni skrivnost, da brazilski supermodel obožuje jogo. Ni važno, kje se nahaja, Gisele bo vedno našla čas in prostor za vadbo, ki krepi tako telo kot duha, jogo pa vadi tudi s hčerko. Simpatično!

Gisele_1

5. Christy Turlington

Christy je ena tistih, ki obožujejo tek na dolge proge, še raje pa se poda v gozd ali na plažo, kjer se naužije svežega zraka. Ni čudno, da ima tako lepo oblikovane noge!

Christy_Turlington

6. Doutzen Kroes

Victorijin angelček in L’Oréalova muza za svoje lepo oblikovane mišice in elegantno držo skrbi z izvajanjem klasičnega baleta.

Doutzen Kroes

7. Karlie Kloss
Vsestranska Karlie se težko odloči, katera vadba je njena najljubša. Pogosto teče, izvaja pilates, prav tako pa tudi pleše balet. Ni kaj, Karlie ve, kako ohraniti TOP postavo!

Karlie KLoss

Foto: Instagram (via Vogue Paris)

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si