Kako za svoje telo skrbi Victoria Beckham?

aee5fd96351b55353eae2b5ec69a8de8Victoria Beckham je, kljub temu da je ena najbolj priljubljenih oblikovalk trenutka, aktivna poslovna ženska in mama štirim otrokom, vedno videti popolno. A vse to ni samoumevno, saj se slavna Britanka izjemno zdravo prehranjuje in redno obiskuje treninge. Intenzivna vadba zahteva tudi kvalitetno prehrano, zaradi česar se Vicky izogiba hitri hrani, v svoje telo pa vnaša veliko beljakovin. Njen dnevni jedilnik sestavljajo smutiji z borovnicami, za kosilo si najraje privošči ribe, dimljenega lososa in polnozrnate testenine. Za večerjo je tuno in suši, uživanju soli in sladkorja pa se Victoria strogo izogiba. Le enkrat tedensko si privošči nezdravo večerjo in kozarec penine.

V kolikor začuti, da je pridobila kakšen kilogramček, se drži alkalne diete, kar pomeni, da uživa le alkalno hrano, ki ščiti organizem pred boleznimi in pomaga pri izgubi kilogramov.

Sicer Victoria telovadi kar šestkrat tedensko in ogromno teče. Tek je njena najljubša kardio vadba, zato vsakodnevno teče 8-10 kilometrov. Pri oblikovanju nog, rok in trebuščka ji pomagajo atletika, joga in program vadbe yogalosophy. Gre za malo drugačen program, v katerem elemente klasične joge dopolnjujejo vadbe za oblikovanje mišic. Victoria pravi, da se lahko prav jogi zahvali za dolge mišice, zato jo izvajala 3-4x tedensko.

Vir: Elle.rs

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si