Kako zablesteti za novo leto

 

Zadnja noč v letu je poseben, veličasten dogodek, na katerega se večina posebej pripravi. Medtem ko še vedno razmišljate o svojih načrtih za ta poseben dogodek, razmislite tudi o čudovitih dodatkih, ki bodo pomagali, da svoje prijatelje in družino v novem letu pozdravite s stilom. Poudarite eleganco in pokažite svoje skrite čare!

Vaše veličanstvo – mala črna obleka
Kreacija in večna zapuščina Coco Chanel iz dvajsetih let je več kot primerna za večerne zabave. Koktajl večerna obleka preprostega kroja z dolžino, ki navadno sega do kolen ali nekaj centimetrov višje, je ključni kos vsake ženske garderobne omare, večna rešiteljica za skoraj vsako prilož­nost. Dodatki pa so tisti, s katerimi lahko tudi iz vsakdanjega oblačila naredite senzacijo. Popestrili jo bodo modni dodatki v zlati ali srebrni barvi, pri katerih je razkošnost vse prej kot prepovedana. Poudarite jo lahko z naborki, čipko ali volumni in silhuetami … Mož­nosti je ogromno!

Salonarji in pika
Privoščite si nekaj višine, da se boste počutili kot Pepelka. Ob tem pa ne pozabite, da je pomembno tudi udobje. Zato poskrbite, da bodo vaši čevlji ne samo elegantni, temveč tudi prijazni do vaših nog. Za zapeljive noge bodo zagotovo poskrbeli salonarji Ara z višjo in ožjo peto ali pa salonarji z debelo kvadratno peto in zanimivimi detajli. In če bi želeli elegantno zaplesati v novo leto, sledite našemu nasvetu – naj imajo čevlji usnjen podplat brez zaščitne gume, le takšni omogočajo mehak plesni korak.

Prepustite se zapeljivosti rdeče barve
Barva ljubezni, strasti in vedno zmagovalka na barvni lestvici, ki jo v izobilju nosijo tudi zvezdnice na vseh rdečih preprogah. Nevtralne odtenke lahko pustite kar v lepotilni torbici, v praznični svet pa se odpravite z več drznosti, glamurja in domišljije. Prepustite se mamljivim temno rdečim ali pa iskrivim svetlo rdečim odtenkom šminke in se potrudite, da bodo vaši poljubi rdeče obarvani!

Penina za popoln vstop v novo leto
Zadnji večer v letu je treba preživeti v najboljši družbi, ob najboljših grižljajih in seveda, najboljših požirkih. Zato v prazničnih dneh vsi radi posežemo po dobrih peninah, da nazdravimo v spomin na pretekle dni in v upanju na nove zmage in uspehe, ki jih prinaša novo leto. Naj bo za ta posebni trenutek v vaših rokah vrhunska penina. Priporočamo letniško penino Vintage iz vrhunskega chardonnayja Vinske kleti Zlati grič, ki vas bo z nepozabnim pookusom odpeljala v svet fantazije.

Vstopite v novo leto v svoji najboljši izdaji … in naj tako ostane tudi celo naslednje leto.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si