Kakšen čevelj izbrati za nepozabno silvestrovanje?

Vsi se že pripravljamo na zadnjo zabavo v letu 2016. Najdaljša noč v letu bo za vsakega izmed nas napisala nove nepozabne spomine. Verjetno že razmišljate o večerji, s kom se boste zabavali, o tem kaj boste oblekli in kaj boste obuli. Za vas smo izbrali tri predloge za tri najbolj pogoste načine preživljanja silvestrskih večerov.

Večer v zavetju toplega doma in dobre družbe

Marsikdo z veseljem priredi zabavo kar doma. Topel dom, okusna večerja, najbližji prijatelji. Kljub temu se na ta večer uredimo. Bleščečo noč preživimo v bleščeči opravi. Zakaj bi k silvestrski oblekici obuli navadne copate? Odločite se za prijetne balerinke v živahni barvi. Z izbiro Ara balerink bo vaši nogi udobno ob zabavanju s prijatelji, hkrati pa boste zasijale v živahni barvi!

ara_december_2016_006

Zabava z živo glasbo v restavraciji ali hotelu

S plesom v novo leto? To je želja marsikoga, kajne? Dobra večerja, živa glasba, družba partnerja in kozarec vina – v pravi kombinaciji nas kar odpelje na plesišče. Priporočamo, da izberete čevlje, zaradi katerih se ne boste naslednji dan zbudili z žulji. Udobni gležnjarji Ara vas bodo s svojim leskom navdušili, ples pa bo udoben in živahen!

ara_december_2016_005

Silvestrovanje na prostem in ognjemet

Se odpravljate v slovensko ali katero izmed tujih prestolnic? Lučke, kuhano vino, dobra glasba – vse to je pravi magnet za doživetja na ulici! Vseeno ne pozabite, da je noč na prostem v decembru skoraj zagotovo pospremljena z nizkimi temperaturami. Odločite se za tople škornje, da boste lahko resnično uživali.

ara_december_2016_001

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si