Kakšne čevlje letošnjo zimo nosi blogerka Ajda Sitar?

ajda3

Praznični december je bil poln sijočih okraskov in bleščečih modnih dodatkov ter obutve. Zakaj pa tudi po novem letu ne bi popestrile svojega stajlinga z elegantno obutvijo in glamurozno obarvale zimo? Ajda Sitar, ena najbolj znanih slovenskih modnih in lepotnih blogerk, podpisana pod blogom Ajdas, je ljubiteljica vsega lepega in elegantnega, zato svetuje, da v svojo zimsko garderobo s pravo modno obutvijo vnesete ščepec elegance. V Massu je našla svoj must have izbor modne obutve, ki jih to sezono mora imeti vsaka fashionista in ljubiteljica petk. O trendi obutvi in svojem top 3 izboru iz Massa je razkrila: “To sezono enostavno ne morem mimo škornjev Le Edo iz Massa, ki segajo nad kolena. So zagotovo najbolj vroč trend te zime, najlepše se kombinirajo poleg nekoliko krajših oblek ali ozkih hlač.”

ajda1ajda2

“Takoj za tako imenovanimi “over-the-knee” škornji so gležnjarji z visoko peto, ki jih je mogoče nositi k praktično vsem stajlingom. Gležnjarji Alma en Pena so me navdušili z imitacijo kačjega usnja in manjšimi zakovicami,” je svojo simpatijo opisala Ajda.

ajda3-1ajda4

Čeprav je ljubiteljica črnine, pa je pri tretjem izboru presenetila s svojim izborom: “Preobrat klasičnega salonarja predstavljajo srebrni Guess čevlji, ki izstopajo, istočasno pa prinesejo stajlingu nekaj elegantnega pridiha.”

ajda5ajda6

Foto: PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si