Kakšno pa je vaše popolno sobotno jutro?

Spadate med tiste ljudi, ki vam je zgodnje vstajanje ena najlepših stvari v življenju, ali med tiste, ki vam to predstavlja največjo težavo?

 

 

Mnogo nas je takih, ki sobotna jutra radi izkoristimo za spanje in nadoknadimo manko spanca čez teden, spet nekateri želijo izkoristiti prosta jutra, si pripraviti okusen zajtrk in skodelico tople kave da jih prebudi v nov dan, kakor to zna le ona.

Predstavljajte si sobotno jutro, ko vas prebudi želja po kavi in si zaželite tisto dobro skodelico, vendar je vaša najljubša kavarna daleč stran, zunaj pa dežuje. Odločite se za zajtrk in razvajanje v postelji, ki v teh turobnih dneh še kako prija.

Trik za skodelico kave, ki bo popolnoma istega okusa, kot tista iz vaše najljubše kavarne, pa vam izdamo mi. Vi samo izberete okus, ki vam ustreza: Espresso, Cappuccino ali Caffè latte… Izbira je vaša! Jutranja kava pač ni samo nekaj, kar zjutraj na hitro zliješ vase. Kava je jutranji obred brez katerega noben začetek dneva ni popoln, zato so kakovostne kapsule Barcaffè Perfetto izbira s katero bodo vaša jutra še lepša in opojnejša.

 

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si