Kam na poletne počitnice, če ne v Terme Olimie ali Tuhelj?

V Termah Olimia v prvih petih mesecih letošnjega leta beležijo 113.002 komercialnih nočitev, skupaj so v obdobju januar do vključno maj ustvarili 6,9 mio eur prihodkov. V Termah Tuhelj so v prvih petih mesecih leta 2016 beležili 39.352 komercialnih nočitev in 2,4 mio eur prihodkov.

V Termah Olimia v prvih petih mesecih letošnjega leta beležijo 113.002 komercialnih nočitev, skupaj so v obdobju januar do vključno maj ustvarili 6,9 mio eur prihodkov. V Termah Tuhelj so v prvih petih mesecih leta 2016 beležili 39.352 komercialnih nočitev in 2,4 mio eur prihodkov.

V Termah Olimia v Wellness hotelu Sotelia****s so na novinarski konferenci Wellness in narava predstavili novosti v poslovanju Term Olimia in Term Tuhelj. Direktor Term Olimia in Term Tuhelj Florjan Vasle, prokurist Term Olimia in Term Tuhelj Vasja Čretnik, arhitekt Dean Lah, mag. Mitja Terše direktor ECE d.o.o. ter župan Podčetrtka Peter Misja so predstavili  novosti  v Wellness hotelu Sotelia****s – investicijo v višini 1,5 miljona evrov kot revitalizacijo ter postavitev polnilnice za električna vozila. Napovedi za poletno sezono so pozitivne.

Vodeni planet- artificional landscape

V skladu z napovedjo na zadnji novinarski konferenci so v Termah Olimia renovirali Wellness hotel Sotelia****s ter mu dodali novo svežino in eleganco. Obnovljen je tudi Kongresni center Olimia, zdaj primeren za organizacijo dogodkov na najvišjem nivoju. Revitalizacijo je zasnoval slovenski arhitekt Dean Lah na osnovi povezovanja moderne arhitekture v prečudovito okolico Obsotelja. Wellness hotel Sotelia****s je tako bogatejši še za štiri luxuzne apartmaje z zasebnimi savnami in masažnimi bazeni oziroma vodnimi posteljami. Vrednost celotne investicije je 1,5 miljona evrov.

Wellness hotel Sotelia - nove sobe (1)

V letu, ko Terme Olimia praznujejo 50 obletnico termalnega turizma, goste presenečajo in skrbijo za njihovo dobro, odlično počutje. Od leta 1966 pa vse do danes so premišljeni razvoji koraki snovali pot do umestitve Term Olimia v sam vrh termalnega turizma, kar dokazujejo tudi prejete nagrade.  Terme Olimia s celovito wellness ponudbo, najprestižnejšim wellness centrom v Sloveniji – Wellnessom Orhidelia, kateri je že sedmo leto zapored razglašen za najboljšega, z vodnim atrakcijami, še posebej v poletnih mesecih v Termalnem parku Aqualuna, zdravstvenimi programi, programi savnanja, kulinaričnimi specialitetami, rekreacijo, čudovito naravo … sestavljajo mozaik prerojenega življenja. Skupaj z občino Podčetrtek so prejeli  Kristalni Triglav, nagrado FIJET Slovenije za odličen primer medsebojnega sodelovanja na področju turizma.  
Aqualuna-Terme-Olimia (5)

V sklopu dogodkov ob praznovanju 50 obletnice termalnega turizma v Podčetrtku so v sodelovanju s podjetjem ECE d.o.o. postavili dve polnilni postaji za električna in hibridna vozila v garažni hiši Term Olimia. Tako bodo lahko gostje z električnimi vozili koristili storitev polnjenja na področju Obsotelja.

E-polnilnica, 2

Nadaljujejo zgodbo Art&Spa v Termah Tuhelj, kjer je umetnica Mirjana Smolić dekorirala restavracijo v kombinaciji barv in zelišč ter tako podala nov val privlačnosti v restavraciji Lati. V zaključni fazi je obnova dela hotela Well, kjer bodo renovirali 46 sob in hodnikov v pritličju in drugem nadstropju.

Aqualuna-Terme-Olimia (6)

Poletje v Termah Olimia in Termah Tuhelj

“Kam, če ne k nam?” je slogan poletne kampanje Term Olimia, saj vse poti vodijo v spektakularno Aqualuno. King Kobra, Aqua jungle in Aqua safari vabijo tako najmlajše kot nekoliko zrelejše.  In poletna zgodba se nadaljuje z “Kdo, če ne ti?” in z “Kdaj, če ne zdaj?”

King-kobra-Terme-Olimia-Aqualuna

Splash poletje v Termah Tuhelj z bogatim animacijskim programom je dovolj velik razlog za obisk Vodnega planeta. V družbi znanih ambasadorjev Saše Lozarja in Sanje Doležal se bodo gostje popolnoma sprostili. Uživali bodo v kulturno umetniškem programu v areni hotela Well in spoznavali zagorske specialitete.

Saša Lozar (1) Sanja Doležal

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si