Karlie Kloss je skrivna agentka

Karlie Kloss se je za modno znamko DVF (Diane Von Furstenberg) in njihovo jesensko kampanjo prelevila v čisto pravo skrivno agentko. Karlie v videu nastopi kot inteligentna, seksi in neustrašna ženska, ki jo od nekdaj zagovarja znamka DVF.

„Karlie je več kot supermodel!“

„Karlie lahko doseže vse, česar se loti. Je študentka, podjetnica, sestra, prijateljica, zato sem prepričana, da bi lahko bila skrivna agentka tudi v resničnem življenju,“ je za obraz nove torbe Secret Agent znamke DVF povedala Diane Von Furstenberg in dodala: „Karlie je popolna za našo kolekcijo jesen-zima 2015, saj je veliko več kot supermodel. Je inteligentna, močna, seksi in sama upravlja svojo usodo. Prav tako pooseblja večplastno žensko naravo, kar je tudi naše sporočilo.“

Ja, Karlie je resnično na vrhuncu slave, saj DVF ni edina, ki najde samo besede pohvale zanjo. In pri tem se moramo zavedati, da je dekle 3. avgusta letos dopolnilo šele 23 let. Opa!

Kako se je ljubljenka modnih brvi znašla v vlogi skrivne agentke, pa si poglejte v spodnjem videu:

Vir: youtube

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri