Katarina Čas v filmu Prehod

28. aprila v naše kinematografe prihaja film Prehod (The Rift),  napet znanstvenofantastični triler s slovensko igralko KATARINO ČAS v glavni vlogi!

THE RIFT_Katarina Cas

Film PREHOD je pod režisersko taktirko Dejana Zečevića nastal v srbsko-slovensko-korejski produkciji. Gre za izjemno zanimiv žanrski projekt, in sicer znanstvenofantastični triler, v katerem Katarini Čas družbo delajo še srbski zvezdnik Dragan Mićanović ter ameriška igralca Monte Markham in Ken Foree.

THE RIFT_Ken Foree in Katarina Cas

Liz Waid (Katarina Čas) je speča agentka CIA, ki se le stežka sooča s smrtjo svojega sina. Njeno žalovanje prekine nujna operacija, saj jo nadrejeni vpokličejo, da skupaj z ameriškimi in srbskimi agenti zavaruje podatke ameriškega vojnega satelita, ki je strmoglavil v Srbiji. Na videz rutinska misija se zaplete, ko ekipa prispe na odročno lokacijo domnevnega padca. O satelitu ni ne duha ne sluha, edina sled za njim pa vodi do zapuščene tovarne svile, kjer je hitro jasno, da je nekaj hudo narobe. Namesto satelita je iz vesolja prispelo nekaj drugega, nekaj nezemeljskega … Čas se neusmiljeno izteka, ko se po delčkih razkriva strahovita resnica, da na vrata grozeče trka nezamisljiva apokalipsa. V tem pozabljenem kraju je namreč še smrt mrtva.

PREMIERA filma bo 21. aprila ob 20.00 v Kinu Bežigrad, napovednik pa si lahko ogledate na posnetku spodaj!

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si