Kate Hudson, Sabrina Carpenter – katera bo naslednja?

Pisalo se je leto 2003, ko je Matthew McConaughey v vlogi Benjamina Barryja gledal Kate Hudson kot Andie Anderson na stopnicah pred njeno newyorško stanovanjsko zgradbo, oblečeno v rumeno satenasto obleko z odprtim hrbtom znamke Carolina Herrera. To je nedvomno eden najbolj ikoničnih modnih trenutkov v zgodovini kinematografije. Toliko, da sploh ni treba povedati, da govorimo o filmu Kako se znebiti fanta v 10 dneh. Andie Anderson je takrat postavila nove modne smernice.

Nove modne smernice pa vsak dan pišejo tudi hollywoodske zvezdnice in ena izmed najbolj priljubljenih ta hip je zagotovo Sabrina Carpenter. Na zabavi za svoj 25. rojstni dan je nosila čudovito mini rumeno satenasto obleko. Vsuli so se komentarji oboževalcev, ki so takoj opazili podobnosti med njeno obleko in obleko iz prej omenjenega kultnega filma. Tudi Sabrinin stilist, Jared Ellner, je uradno potrdil, da je bil videz pevke na rojstnem dnevu res navdihnjen z Andie Anderson. Niso pozabili tudi na diamantno ogrlico z rumenim diamantnim obeskom, s katero je Sabrina dopolnila svoj rojstnodnevni videz. Enak odtenek, V-izrez, okrašen pas in odprt hrbet s križnimi naramnicami. Edina razlika je bila dolžina – slavljenka se je odločila za mini obleko, ki vključuje razporek na nogi. Pevka je na družbenih omrežjih celo razkrila, da je njena obleka avtentičen Y2K vintage dizajn znamke Cachet. Našla jo je na aplikaciji za nakupovanje rabljenih oblačil, Depop.

Sabrinin videz z zabave pa je pritegnil pozornost celo Kate Hudson, ki je pod objavo zapisala: »To je tista Andie Anderson Espresso«, kar je paradoija na besedilo Sabrininega trenutnega hita – Espresso in dodala nekaj rumenih srčkov.

Če sta to poletje navdih za vaš večerni videz Andie in Sabrina, potem ima GRAZIA za vas nekaj večernih rumenih oblek, v katerih boste zažarale!

This slideshow requires JavaScript.

Naslovna fotografija: Instagram @sabrinacarpenter

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si