Kate Middleton nas je očarala v spomladanski obleki

Vojvodinja Kate Middleton je prava modna ikona, ki nas vedno znova navdušuje s svojimi stilskimi kombinacijami. Tokrat nas je povsem očarala s svojo izbiro obleke – in prepričani smo, da bo postala ‘must have’ kos za pomlad in poletje!

Kate Middleton in princ William sta minuli vikend obiskala otok Abaco na Bahamih, da bi preverila, kako so se tamkajšnje skupnosti obnovile po orkanu, ki je regijo prizadel septembra leta 2019. Tam se je 40-letnica pojavila v očarljivi roza obleki s potiskom zebre, v kateri je enostavno žarela! Kombinirala jo je s svetlo rožnato torbico in sončnimi očali, obula pa je espadrile v rjavem odtenku. Pridih glamurja je videzu dodal nakit, in sicer zlati uhani ter prstan.

IG @middletonmaven

GRAZIA je za vas pobrskala po spletu in ugotovila, da gre za obleko znamke Rixo, ki je znana po svojih čudovitih in ženstvenih oblačilih. Obleka, ki jo je nosila Kate, se je (seveda) razprodala v zgolj nekaj urah po tem, ko smo jo opazili v njej. A za vas imamo dobre novice – še vedno pa je na voljo v treh drugih potiskih na spletnem mestu znamke.

RIXO, 264 €

 

Hvala Kate za čudovito spomladansko modno inspiracijo!

 

Naslovna slika: IG @belfasttelegraph

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si