Kateina skrivnost: ‘Botoks brez igle’

Nebeški dotik kože

Ker sem trpela za aknami, sem s svojim delom hotela ljudem le pomagati, da so videti boljše, mlajše in da premagajo težave s kožo,” pripoveduje zgodbo o svojem začetku Deborah Mitchell, ustanoviteljica kozmetične znamke Heaven, ki se lahko pohvali z zvezdniškim in modrokrvnim seznamom kupcev.

Kate MIddleton kot zvesta uporabnica izdelkov Heaven.

O čudežni čebelji formuli v njeni kozmetiki, natančneje o čebeljem strupu Abeetoxinu®, se govori kot o resni alternativi botoksu, zato mu pravijo tudi ‘botks brez igle’. Največji pomlajevalni učinek v celotni kolekciji nege Heaven imajo maske Bee Venom, najbolj priljubljena, ki je obnorela tudi zvezdniški svet, pa je Silver Bee Venom.

Heaven Bee Venom maske z visokopotentnim učinkom botulina in čebeljega strupa, na katere prisegajo britanska kraljeva družina in številne zvezdnice.

GRAZII je všeč filozofija Deborah Mitchell, da za lepo in negovano kožo ne potrebujemo velike količine dragih izdelkov, dovolj je, da imamo enega ali dva učinkovita.

Več o tem, kakšna je nega z nebeškimi izdelki in kdo jo ponuja, ter celotno zgodbo njene ustanoviteljice si lahko preberete v aktualni številki GRAZIE!

Heaven Bee Polish piling s čebeljim strupom.

Heaven hidrogel s kamilico za toniranje kože.

Heaven SOS oljni serum za obnovo in izboljšanje nepravilnosti.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si