Katere barve zavzemajo modni prestol letošnje pomladi?

Havaianas prinaša nepogrešljive barvne odtenke te sezone

Preteklih nekaj sezon smo opazovali, kako so nevtralne barve zavzele modni prestol. Pustošile so tako po modnih pistah kot naših garderobnih omarah. S prihodom pomladi pa je čas, da se oddaljimo od bež in sivih odtenkov ter osvojimo tredovski neon in ostale živahne barve, ki smo jih lahko občudovali na Kim Kardashian v trendi urbanih kombinacijah in na romantični ter vedno elegantni Blake Lively.

Glede na to, da so bile nežne barve dalj časa v središču modnega sveta, nam bo prilagoditev na svetle in živahne odtenke vzela nekaj več časa, da jih popolnoma osvojimo in jih suvereno vključujemo v vse modne kombinacije. Za tiste, ki so še v procesu privajanja na igrive barve, je Havaianas pripravil nove modele kultnih SLIM in TOP kolekcij, ki sta idealni barvni dodatek za popestritev vsakega outfita in razpoloženja.

Havaianke so pravi izbor za prehod na pomladno in poletno modo ter vnos živahnih barv v garderobe. Vsekakor so japonke letošnji hit udobja, ki ni več namenjen le sprehodom po plaži, temveč so eden najbolj modnih trendov ulic.

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si