Katere sestavine so ključne, da je serum Advanced Génifique postal ikonični izdelek?

Zlasti ženske k nakupu pritegne lepa embalaža, negovalna kozmetika pa pri tem ni nobena izjema! Všeč nam je misel, da pravzaprav ne kupujemo izdelkov, ampak na neki način boljšo verzijo sebe, zato nas ne čudi dejstvo, da je za prvi nakup velikokrat odločilen prvi vtis.

Čeprav lepa embalaža ne zagotavlja tudi dobre vsebine, pa določeni izdelki z lepo, prestižno embalažo pravo bogastvo skrivajo v svoji notranjosti. Eden takšnih je serum Lancôme Advanced Génifique. Priznana francoska kozmetična hiša je v formulo tega izdelka vgradila svoje znanje s področja proučevanja mikrobioma ter s tem popolnoma spremenila pristop k negi in lepoti kože. Vas zanima, zakaj?

Moč lepote od znotraj

Klasični pristop nege običajno posveča pozornost lepšanju kože od zunaj: oženju por in brisanju linij. Lacôme se s svojim edinstvenim serumom loteva lepote na povsem nov način: v fokusu so notranja moč kože, njena naravna odpornost in sposobnost regeneracije. Katere so torej sestavine, ki se skrivajo v elegantni steklenički, zaradi katerih je Advanced Génifique obnorel oboževalke vrhunske kozmetike po vsem svetu?

 

Formula, ki temelji na znanju o mikrobiomu, saj je to v svetu kozmetike odprlo povsem novo pot do popolne kože! Originalni serum Génifique je namreč že vrsto let ultimativni lepotni zaveznik sto tisočev žensk, odkar pa so pri znamki predstavili novo, izboljšano različico, ki je imenu dodala še besedo Advanced, je združitev tehnoloških inovacij in lepotne industrije povzdignila nego na povsem novo raven.

 

Edinstvena kombinacija, ki je ni v nobenem drugem proizvodu

Številne nagrade, s katerimi je bila nagrajena formula Advanced Génifique, potrjujejo, da so kapljice v elegantni steklenički res pravi eliksir mladosti, svoje pa govorijo tudi rezultati prodaje. Ali veste, da se vsakih šest sekund nekje na svetu proda en primerek tega vrhunskega seruma?

Patentirana formula prinaša kompleks izjemno močnih sestavin v kombinaciji, ki je ni mogoče najti v nobenem drugem izdelku. Vsebuje kompleks  7 probiotičnih in prebiotičnis frakcij, esencialne hranilne snovi, lipide in aminokisline za ohranjanje krepke in zdrave kožne pregrade.

30 milijonov razlogov za močno in lepo kožo

Glede na to, da so z znamko Lancôme povezani številne raziskave in impresiven tim znanstvenikov, nas ne čudi dejstvo, da so tudi pri ustvarjanju seruma Advanced Génifique zavzeli poglobljen pristop. Za revolucionarno formulo, nad katero se navdušujemo tudi v uredništvu GRAZIE, je kar 16 let raziskovanja in 62 kliničnih študij po vsem svetu. Vse to je v partnerstvu s 23 znanstvenimi ekipami dalo zavidljiv rezultat: analizirali so več kot 10 tisoč vzorcev mikrobioma ter 500 milijonov podatkov, ki so služili kot temelj nove izboljšane formule Advanced Génifique.

Glavna vloga probiotično-prebiotičnega kompleksa je zaščititi kožo pred patogeni, uravnavanje nastajanja čezmernega vnetja ter globinska okrepitev strukture povrhnjice. Glede na to, da je kožni mikrobiom vsakega človeka edinstven tako kot prstni odtis, moramo koži omogočiti, da sama spodbuja rast koristnih in omeji razmnoževanje škodljivih bakterij. To je glavna misija seruma Advanced Génifique – njegove sestavine sodelujejo z našo kožo, da bi ustvarile optimalno okolje  za zdrav mikrobiom. Po uporabi seruma tako postane lepša, bolj odporna in okrepljena.

 

Foto: Lancôme

 

Objavite svojo recenzijo:
V kolikor svoje recenzije ne bi mogli uspešno oddati oziroma vam ne prikazuje spodnjih komentarjev, pomeni, da niste prijavljeni v Facebook. Zaradi varovanja osebnih podatkov nova zakonodaja namreč zahteva, da se najprej prijavite v svoj Facebook račun.
Hvala!

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si