Kateri božični šopki bodo krasili praznične mize?

Božične šopke odlikujejo čarobnost in praznična eleganca, saj združujejo dih jemajoče barve in dišave, ki pričarajo pravo pravljično vzdušje. Vsak cvetlični aranžma predstavlja izrazito umetniško delo, ki združuje različne elemente narave v čudovito celoto. Obenem pa božični šopki ne le okrasijo dom, temveč prinašajo tudi občutek topline, ljubezni in veselja v srca tistih, ki jih prejmejo. ŠOPEK.SI je današnji navdih!

Šopek Noelle

Najbolj obstojen šopek iz ŠOPEK.SI ponudbe, ki bo v vašem domu naznanil praznike. Nordijska smreka v kombinaciji ileksa, storžev, barvanega ruscusa in okraskov bo popoln dodatek v prazničnih mesecih za vaš dom. Naravna osnova in dodatki se lepo povežejo z nekoliko bolj svetlečimi dodatki in skupaj ustvarjajo popolno praznično dekoracijo.

Šopek Alaska

Šopek Alaska iz belega amarilisa in hioperikuma, rdečih mnogocvetnih vrtnic ter zelenja in dodatkov je še eden izmed naših posebnih šopkov sezonske ponudbe, ki nas spremlja v zimskih mesecih. Z njim lahko obdarite sebe ali vašo ljubljeno osebo, ki ji želite pričarati čarobne praznike. Očaral vas bo s svojim elegantnim videzom in navdušil s svojo obstojnostjo.

Šopek Holly

Rdeča, zlata, bela in zelena so barve božičnih in novoletnih praznikov. Da bodo ti še lepši in še bolj posebni so sestavili šopek Holly, ki bo poskrbel za popolno dekoracijo vašega prazničnega doma. Navdušil vas bo tudi s svojo obstojnostjo, po tem ko cvetovi odcvetijo pa lahko še dlje ohranite ostale dodatke in zelenje, ki sestavljajo šopek.

Božični šopek Madonna

Rdeča, zlata in zelena so barve, ki jih povezujemo z božičem in prazniki. S to mislijo, v prazničnem vzdušju, so pri ŠOPEK.SI oblikovali šopek Madonna, ki je sestavljen iz žametnih rdečih vrtnic, zelenja in zlatih dodatkov. Rdeče vrtnice so večna klasika, ki nas vedno znova očara, dodatki pa poskrbijo za praznično popestritev, ki nariše nasmeh na obraz.

Šopek Ivy

Ta je sestavljen iz rdečega amarilisa in zelenja bo poskrbel, da v vašem domu zadiši po praznikih. Razveseljeval vas bo s svojo močno rdečo barvo, ki nas zagotovo spominja na božič. Amarilis je dobro obstojen, tako da bo popoln okras skozi praznične dni.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si