Kateri so TOP čevlji po izboru domače modne blogerke?

tesa1

Letošnjo zimo je obutev izredno raznolika, a nepogrešljivi so modni gležnjarji in škornji čez koleno, nad katerimi je navdušena tudi Tesa Jurjaševič, dolgoletna uspešna modna blogerka, znana pod imenom Magnifique. V Massu je našla svoj “must have” izbor modne zimske obutve, ki jih to sezono mora imeti vsaka fashionista. O trendi zimski obutvi in svojem izboru iz Massa nam je razkrila: “Hladne zimske mesece si težko predstavljamo brez škornjev in gležnjarjev, ki so ključni in osrednji kos zimskih, modnih kombinacij. Najbolj klasični in po mojem mnenju tudi najbolj uporabni in vsestranski so zagotovo visoki škornji. Kombiniramo jih lahko na hlače, krila ali obleke, primerni so tako za sproščene, kot tudi za bolj elegantne priložnosti, saj vedno poskrbijo za moden, urejen in “chic” videz,” je povedala Tesa.

tesa2

Poleg visokih škornjev v zimski omari seveda po njenem mnenju ne smejo manjkati gležnjarji, ki jih je letos izbrala (v tako zelo modni) lakasti verziji.

tesa3tesa4

Navsezadnje pa za enega ključnih zimskih trendov letos veljajo “bulerji”, ki s svojo robustnostjo poskrbijo za nekoliko bolj vpadljiv in “edgy” videz. “Slednjega rade preizkušamo prav vse modne navdušenke!” je še dodala!

tesa5tesa6

Foto: PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si