ZVEZDNIKI, KI SO SE OKUŽILI S KORONAVIRUSOM

Koronavirus je ustavil ves svet, žal pa noben ni odporen nanj, vključno z našimi najljubšimi zvezdniki in zvezdnicami. Z nevšečnostjo se sooča kar nekaj znanih obrazov, nekateri so se okužili med seboj, med njimi je tudi princ, ki ni nič bolj odporen na virus, kot mi.

Tom Hanks in Rita Wilson

Prva zvezdnika, ki sta podlegla virusu in javno objavila pozitiven rezultat na Twitterju, sta bila igralec Tom Hanks in njegova žena, igralka ter pevka, Rita Wilson. Par je novico objavil 12. marca med pripravami na novo vlogo v biografskem filmu Elvisa Presleyja v Avstraliji. Takoj so ju sprejeli v bolnici v Queenslandu in namestili v karanteno. Po petih dneh so ju odpustili iz bolnice in sedaj hitro okrevata v samoizolaciji.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sophie Grégoire Trudeau

Niti žena premierja Kanade, Sophie Grégoire Trudeau se ni izognila virusu. Po vrnitvi iz Velike Britanije, je bil test za koronavirus pozitiven. V uradni izjavi premierjeve pisarne so sporočili, da se je par odločil za samoizolacijo za vsaj 14 dni. Sophie pa se počuti dobro in ima le mile znake bolezni.

Rudy Gobert, Donovan Mitchell in Kevin Durant

Zvezdnika, ki se je še pred slabima dvema tednoma šalil o koronavirusu in se dotikal novinarskih pripomočkov, je dobila karma. Prav s to nadlogo se je namreč okužil francoski NBA košarkar Rudy Gobert. Bil je tudi prvi zvezdnik NBA vrste, ki je bil pozitiven na virus, sledila sta mu še soigralec iz ekipe Utah Jazz Donovan Mitchell in dvakratni zmagovalec NBA pokala Kevin Durant. Vsi igralci se počutijo v redu, kljub pozitivnemu testu. Liga NBA pa je na veliko žalost navijačev hitro zaključila sezono zaradi večanja števila okužb med igralci. Nihče doslej nima kakšnih večjih zapletov!

View this post on Instagram

I want to thank everyone for the outpouring of concern and support over the last 24 hours. I have gone through so many emotions since learning of my diagnosis…mostly fear, anxiety, and embarrassment. The first and most important thing is I would like to publicly apologize to the people that I may have endangered. At the time, I had no idea I was even infected. I was careless and make no excuse. I hope my story serves as a warning and causes everyone to take this seriously. I will do whatever I can to support using my experience as way to educate others and prevent the spread of this virus . I am under great care and will fully recover. Thank you again for all your support. I encourage everyone to take all of the steps to stay safe and healthy. Love.

A post shared by Rudy Gobert (@rudygobert27) on

Monaški princ Albert II

Princ Albert II je drugi član kraljeve družine, ki se je okužil s koronavirusom. Po uradni izjavi palače 62-letni princ dela od doma in se tam tudi zdravi, njegovo stanje pa ni zaskrbljujoče.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Idris Elba

Britanski igralec in glasbenik Idris Elba je okužbo z virusom sporočil z objavljenim videom na Twitterju. Čeprav ni kazal nobenih simptomov, se je odločil za test. Bil je namreč v stiku z že omenjeno Sophie G. Trudeau. Igralec je prepričan, da je virus dobil od nje. Odločitev za test je bila očitno pravilna. V objavljenem videu pa je vzpodbudil ljudi k solidarnosti, samoizolaciji in rednemu umivanju rok.

Podatki sicer kažejo na dejstvo, da virusu nihče ne more ubežati (razen s pravočasno samoizolacijo, seveda), a hkrati razkriva nadvse pozitivno sliko – okuženi prebolevajo virus kot kakšno drugo sezonsko virozo.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri