Kdo je izbiral perilo v novi prodajalni Lisca?

Bliža se pomlad in čas je, da malce popestrimo svojo garderobo – tudi predale s perilom. Zato ni nič nenavadnega, da je bila 21. februarja nova prodajalna Lisca v pritličju ljubljanskega Cityparka polna znanih obiskovalcev.

Lisca – Otvoritev v Cityparku

Počutje obiskovalk je najpomembnejše

Pri zasnovi trgovine je Lisca upoštevala najnovejše svetovne trende tovrstnih modnih prodajaln, interier vključuje najsodobnejše materiale, privlačen dizajn in skrbno izbrane rešitve, ki se v svetu šele uveljavljajo. Poseben poudarek je namenjen temu, da je v prodajalnah perila najpomembnejše sproščeno počutje in udobje obiskovalk. Nov prodajni kotiček bo na 100 m² ponujal celovito Liscino ponudbo – trendovsko kolekcijo perila, kopalk, pižam, oblačil ter programa za prosti čas, ki poudarja samosvojost in edinstvenost Liscinih uporabnic.

Koga smo opazili?

Med prvimi so najnovejši prodajni kotiček s perilom obiskali tudi nekateri znani Slovenci, med njimi pevka Gaja Prestor, modna diva Nina Gazibara, manekenka, ki jo bomo kmalu videli plesati v oddaji Zvezde plešejo, Jana Koteska, Katja Škofic, David Urankar, Gašper Tratnik ter številne influencerke, med njimi Nataša Mernik, Sara Zavernik, Nika Veger, Zala Zagoričnik, Eva Pakiž

Eva Pakiž, Sara Zavernik

Unikatna podvezica s kristali Swarovski – čigava bo?

Obiskovalce nove prodajalne je prvi dan čakalo tudi ekskluzivno presenečenje. V poročnem kotičku je bila predstavljena edinstvena podvezica s kristali Swarovski, kupci in tisti, ki Lisco spremljajo na Instagram profilu @liscalingerie, pa so na dan otvoritve lahko ugotavljali, koliko je teh kristalov. Nekdo izmed sodelujočih bo tako postal srečni lastnik dragocene podvezice.

Si upate uganiti, koliko je kristalov?


Perilo Lisca 2019 – barvito, retro in seksi

Najnovejše modne smernice za pomlad 2019, ki so jih oblikovale Liscine kreatorke, navdihuje lepota ženske v njeni naravni podobi – nežna in zasanjana, a hkrati odločna in zapeljiva. Prefinjena kolekcija Lisca Selection se poigrava z nasprotji. Nežni odtenki nagovarjajo ženstvenost in milino, hkrati pa Lisca Selection tudi tokrat prinaša drzno perilo v temnih tonih, v razkošnih vezeninah, s tattoo učinkom, bogato čipko, satenastim lesketom in kristali Swarovski. Samosvoja, vedno v gibanju in iskanju novih izzivov je ženska, ki navdihuje kolekcijo Cheek by Lisca za pomlad-poletje 2019. Prosojen til, retro pike, mehak modal, žakardna igra polnih in prosojnih črt, čipkasti detajli … v črni ali rdeči, v beli, nežno roza ali barvi sinjega neba.

Katja Škofic, pleasalka in model

In kako bo letos na plažah?

Kolekcijo kopalk Cheek by Lisca zaznamuje retro – vichy karice, žakarden material v živih barvah, tisk, ki izgleda kot pisano pletenje. Kopalke Lisca Selection navdihuje podoba zapeljivih latino div, s svetlikajočim materialom, sofisticiranim plisejem in intenzivnimi barvami. Kolekcija kopalk Lisca za 2019 je barvita in zaokrožuje različne stile v usklajeno modno celoto. Tudi letos bo na voljo nekaj modernih različic eksotičnih rož ali živalskih motivov ter vzorcev za vse, ki prisegajo na mornarski stil.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si